Nova vest
Tenis

Četvrtak, 21.05.2015.

23:05

Polećemo... Kao Rolan Garos

Ajfelova kula, Luvr, Trijumfalna kapija, Latinska četvrt, Sena itd.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Istina je, dragi prijatelji, Pariz nudi čarobne načine da se vreme provede, Pariz može da se udahne, oseti, oslušne, da mu se divi...

I nije da ne želim da drugujem sa njime, ali avaj, u sledeće dve nedelje tamo se događa nešto važnije, i meni i vama koji tenis volite – Rolan Garos.

Na Šatrijeu i Lenglenu, sporednim terenima, u teretani, u salonu za igrače i sudije, pres-centru i tribinama odigravaće se drama u sedam činova sa, svi se nadamo, istorijskim epilogom.

U toj drami nastojaću da vam budem zabavan narator, da budem vaše oči i uši na kompleksu Rolan Garosa, da slikovito prenosim dešavanja na terenima i oko njih, pa da zajedno zavirimo u celu tu gungulu koju donosi jedan Gren slem turnir.

Za početak, možete mi putem komentara ili na Tviteru (ozmo_sasa) napisati o čemu biste voleli da čitate na ovim stranama, a ja ću se potruditi da pojedine želje i ispunim.

Tokom turnira čeka vas i lepo iznenađenje, ali polako, tek smo poleteli. Kao što je leteo i Rolan Garos, taj uporni pilot koji je voleo tenis.

Sledeći put pisaću vam iz Pariza,

Saša

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu