Nova vest
Tenis

Utorak, 25.05.2010.

15:52

Serena Vilijams: "Volim da tvitujem"

Prva teniserka sveta Serena Vilijams uzbuđena je pred novim izazovom, pošto će u Parizu pokušati da dođe do svog 13. Gren slema. Ipak, Amerikanka trenutno nije zadovoljna svojom igrom, pošto smatra da u prvom kolu protiv Štefani Fogel nije dobro igrala.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

"Nisam oduševljena početkom turnira. Veoma sam dobro trenirala i mislila sam da sam u idealnoj formi, ali to očigledno nije bilo tako. Barem sam pobedila i ostala na turniru, sada je samo to bitno. Da budem iskrena, uopšte nisam zadovoljna svojom igrom. Danas nisam razmišljala o tome da li bi mi servis mogao pomoći da se izvučem iz deliktanih situacija, ali mislim da je to ponekad ključ i mogla bih češće da razmišljam o tome", kaže Serena.

Amerikanka smatra i da su najbolje teniserke na turu počele da stižu godine.

"Karolina Voznijacki je jedina tinejdžerka u top 25 na WTA turu samo zato što su ostale teniserke ostarile. I ja sam nekada bila tinejdžerka i bila sam u 25, ali, nažalost, svi starimo".

Serena je pričala i o tome kako voli da "tvituje" na poznatoj socijalnoj mreži Tviter, ali i o svojim haljinama i osećaju za modu.

"Dosta "tvitujem" i mislim da je to veoma kul. Ponekad samo izbacim šta mi je na pameti, a nekada se i raspišem. To me zabavlja i mislim da je to dobar način da se povežem sa fanovima. Ja na Tviteru, recimo, pratim "Grin Dej" i svaki put kada pročitam nešto što su oni napisali, veoma se uzbudim. Što se haljina tiče, uvek sa sobom imam sedam kombinacija za singlove i šest za dublove. Svaku haljinu nosim samo jed", dodaje Vilijamsova.

Serena je dodala da joj je Tviter veoma bitan.

"Volim da vidim reakcije ljudi i mnogo mi se sviđa što na Tviteru mogu da pratim i vesti. To je budućnost interneta i komunikacije, sviđa mi se jer mi je bitno da sam u kontaktu sa svojim fanovima", zaključila je Vilijamsova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu