Nova vest
Pojedinačni sportovi

Nedelja, 15.03.2009.

14:53

Pobeda Jojkića na "Dunavskom kupu"

Individualac iz Novog Sada Dejan Jojkić pobedio je na ciklo kros trci u Studentskokm parku u Novom Sadu kojom je počeo 17. „Dunavski kup“.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Jojkić je stazu prešao za 45,9 minuta, ispred člana Partizana Miloša Bukvića, dok je treći bio Slobodan Radovanović, glan Elite, koja je bila organizator tke.

U kategoriji veterana i mastersa na stazi od 14,4 kilometara trijumfovao je Goran Nikić iz Vojvodine u vremenu 31,05 minuta, ispred klupskog kolege Milovana Grujičića i roberta Sentija iz Elite.

U Novom Sadu su vozile i dame, a slavila je Vanesa Durman iz novosadskog „Ris sajklinga“ u vremenu 34,14. Na drugom emstu je biola Jelena Škojić iz Vojvodine, dok je trećeplasirana bila Jovana Uzelac iz Sombora.

Najmasovnije takmičenje amatera i mastersa u srpskom biciklizmu „Dunavski kup“ startovao je u Novom Sadu, gde će biti održan i šampionat Srbije za amatere i veterane u ciklo krosu 22. marta. Trka će se bodovati i za „Dunavski kup“ koji ove godine ukupno ima 20 trka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu