Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 05.07.2009.

22:00

UB09: Srbija bez medalje u nedelju

Na Univerzitetskim igrama u nedelju, Čaba Silađi i Ivan Lenđer izborili su plasman u finale u svojim disciplinama, dok su timovi Srbije imali promenljiv uspeh.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Lenđer se plasirao u finale na 50 metara delfin, dok je isti uspeh ostvario Čaba Silađi ali u disciplini 100 metara prsno. On je i odborio rekord Igara. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Italije sa 3:2, dok su vaterpolistkinje pobedile Japan 8:7.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Turske 85:76, u utakmici prvog kola Grupe D razigravanja za plasman od devetog do 16. mesta

Reprezentativka Srbije u tekvondou, Dragica Munćan plasirala se u četvrtfinale u kategoriji preko 72 kilograma.

Uspešan dan imali su i stonoteniseri koji su zabeležili sve pobede u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Novom Sadu selekciju Švedske sa 3:1 (25:20, 25:22, 25:17, 25:25, 25:14). Srbija je tako posle četiri kola ostala na deobi prvog mesta u A grupi sa maksimalnih osam bodova, koliko ima i Rusija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

2 d

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

2 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu