Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 16.10.2014.

20:00

Vizura dobila Zvezdu za Superkup

Odbojkašice Vizure osvojile su Superkup Srbije, pošto su u četvrtak u Lajkovcu pobedile Crvenu zvezdu sa 3:0 (25:18, 25:23, 25:10).

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je reprezentativka Srbije Tijana Bošković sa 17 poena, dok su je odlično pratile Maja Savić sa 15, Bjanka Buša sa 12 i Ljiljana Ranković sa 10 poena.

U Zvezdi najbolja je bila Ljubica Kezman sa 11 poena, a osim nje samo je Milenković Bojana bila dvocifrena sa 10 osvojenih poena.

Pehar namenjen pobedniku SuperKupa Srbije 2014. kapitenu Vizure Bjanki Buši predao je predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić.

„Veoma sam srećna što smo ovako uspeli da otvorimo sezonu. Možda nismo očekivali ovoliko ubedljivu pobedu, ali nam ona daje još više samopouzdanja za dalji tok sezone. U drugom setu nam je malo opala koncentracija, ali smo uspele da se vratimo i još jednom maksimalno stignemo do ovog trofeja“, rekla je Buša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu