Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 14.08.2014.

23:13

Terzić: Putujemo, ne treniramo

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić ocenio je da ekipa ima problema s formom zbog čestih putovanja, ali da protiv Japana očekuje dobar rezultat.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Nismo u ekstra povoljnoj situaciji, što se forme tiče. Ne treniramo već duže vreme, jer uglavnom putujemo... Teško je da ekipa bude bolja iz dana u dan, kada odradimo eventualno jedan trening dnevno", rekao je Terzić, a prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Selekcija Srbije sastaće se u petak u kineskom gradu Makau od 11.00 po srednjeevropsko vremenu s Japanom u utakmici trećeg vikenda prvog kola I grupe I divizije Gran prija.

"Sigurno da je važna utakmica pred nama. Eventualnom pobedom došli bismo verovatno blizu finalnog turnira, dok bi nas poraz udaljio od njega. S Japanom uvek igramo zanimljive utakmice. Vrlo često ih pobedimo sa 3:0, ali kada gubimo, uglavnom izgubimo meč na kraju", rekao je Terzić.

On je kazao da bi njegove igračice trebalo da izvuku pouke iz mečeva odigranih prethodnog vikenda u Turskoj.

"Japanke imaju mane i trebalo bi da ih iskoristimo... Naravno, imaju i vrlina, ali moramo da nađemo rešenja za to tokom igra. Utakmice odigrane prethodnog vikenda mogu nam mnogo značiti, trebalo bi da izvučemo pouke i da ne ponavljamo greške", rekao je Terzić.

Srbija u subotu igra s Kinom, a dan kasnije s Južnom Korejom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu