Vanja Grbić se vratio iz Irana

Vanja Grbić se vratio iz Irana, jer su obećanja ljudi iz tamošnjeg kluba bila, lažna, prenosi "Žurnal".

Izvor: B92, zurnal.rs
Podeli

Odlazak legendarnog Vladimira Vanje Grbića u Iran bio je jedna od vesti koje su obeležile kraj decembra. Iako se radilo o nastavku bogate karijere u 40. godini, stariji od braće Grbić je imao mnogo motiva, ali u ovoj azijskoj zemlji nije sve bilo onako kako su obećavali.

"Desilo se ono što su mi otprilike i nagoveštavali, govorili su mi da su Iranci Persijanci. Ne želim da uvijam, jednostavno ono što je dogovoreno pre mog odlaska nije ispoštovano, ni polovina toga. Ako budu imali nameru da urade onako kako je to bilo planirano onda će biti sve u redu" rekao je Vladimir Grbić.

Kao veliki sportsmen Vanja Grbić je na ovaj način Irancima dao još jednu šansu.

" Za sada sam tamo išao turistički, da bi Iranci videli kako izgleda odbojka na vrhunskom nivou. Pričao sam i sa generalnim sekretarom njihove federacije, on je izrazio oduševljenje zbog mogućnosti da igram tamo. Ipak, iako u klubu koji se zove Damašt imaju pet seniorskih i šest juniorskih reprezentativaca, poneli su se krajnje neprofesionalno, da ne kažem bezobrazno".

Hvalio se Vanja kako je doterao liniju i kako ima još dovoljno volje da nastavi sa igranjem odbojke, a umeće je nedavno pokazao i na humanitarnom meču “Za decu sveta” u Kuneu.

"Nastaviću da treniram zbog sebe, sviđa mi se, a i doterao sam liniju. Već sam i zaboravio kako je dobro biti u ritmu, odnosno u takmičenju" rekao je Grbić koji će novogodišnje praznike provesti sa porodicom..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.