Nova vest
Odbojka

Petak, 09.07.2010.

19:59

Brazil pobedio, čeka se SAD-Rusija

Odbojkaši Brazila savladali su selekciju Bugarske, ali selekcija Srbije sada čeka ishod dvomeča između Sjedinjenih Država i Rusije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranicima Igora Kolakovića sada je za plasman na Finalni turnir u Kordobi potrebno da Amerikanci ne osvoje svih šest bodova protiv Rusa u subotu i nedelju.

Brazilci su slavili rezultatom 3:2, po setovima 25:21, 24:26, 29:31, 25:22, 15:12, pa su Bugari izgubili šansu za plasman u Argentinu jer imaju isti broj bodova kao Srbija, ali lošiji skor pobeda i poraza.

Amerikanci trenutno imaju 20 bodova, dok Rusi imaju šest više. Plasman na ’fajlan siks’, koji će biti održan od 21. do 25. jula obezbedili su domaćin Argentina, Italija, Brazil i Kuba.

Po pravilima FIVB, u slučaju kada ekipe imaju isti broj bodova, plasman se određuje prvo na osnovu broja pobeda. Ukoliko je broj pobeda identičan, plasman se određuje na osnovu poen količnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu