Nova vest
Košarka

Četvrtak, 31.10.2019.

12:05

"Kobi i ja smo često pričali na srpskom" VIDEO

Nekadašnji NBA as Saša Vujačić u emisiji "Fair game" govorio je o svom bliskom odnosu sa čuvenom super zvezdom Kobijem Brajantom.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Saša Vujačić je rođen u Mariboru, a svoju karijeru je počeo u italijanskom "Palakanestru" da bi je kasnije gradio u NBA ligi, gde je proveo punih deset godina.

Kada je nosio dres Los Anđeles Lejkersa uspeo je da osvoji dva šampionska prstena, uz možda i ključnu rolu u utakmicama 6 i 7 protiv Orlanda, kada je u završnici pogodio dve ključne trojke i neka slobodna bacanja.

Poznato je da su Saša Vujačić i Kobi Brajant bili u jako dobrim odnosima, a to je u intervjuu za "Fair game" popularni "Mašina" i potvrdio uz komentar da igrači nikada neće da ispričaju šta su to jedan drugome govorili na parketu.

"Šta se desi na terenu ostaje na terenu. Jedno je kad smo super i šalimo se van terena ili u svlačionici, ali je sasvim druga stvar kada izađemo na teren i odigramo utakmicu"


Na konstataciju Kirsten Lihi da su novinari i fanovi osuđeni da čitaju sa usana i pitanje da li su Saša i Kobi razgovarali na italijanskom, Vujačić je kratko rekao:

"Najčešće smo razgovarali na italijanskom, a nekad i na srpskom. Mada je Kobi često psovao na srpskom, neko ga je to naučio", uz smeh je potvrdio Saša Vujačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve