Nova vest
Sportovi na vodi

Sreda, 19.07.2017.

18:38

Teški četverac u polufinalu U23 EP

Srpski četverac bez kormilara, Vanja Obradović, Aleksandar Bedjik, Igor Đerić, Damjan Lazić, plasirao se u polufinale SP za seniore do 23 godine.

Izvor: SM

Autor: SM

Teški četverac u polufinalu U23 EP
Foto/VSS

Srpski četverac je u trećoj grupi kvalifikacija u Plovdivu zauzeo drugo mesto s vremenom 6:12,02 i tako se direktno probio medju 12 najboljih svetskih posada.

Polufinale je na programu u petak od 17.00.

Ženski dvojac bez kormilara, Milica Slijepčević i Ljiljana Jošić, izborio je repesaž za polufinale. One su kvalifikacionu trku završile s vremenom 7:37,29, što je bilo dovoljno za drugo mesto u drugoj grupi kvalifikacija. Repesaž je sutra od 11.10.

Skifista za lake veslače Nikola Selaković plasirao se u repesaž za četvrtfinale. On je s vremenom 7:43,62 zauzeo četvrto mesto u drugoj grupi kvalifikacija. Repesaž je na programu u četvrtak od 11.35.

Pored ženskog dvojca bez kormilara i skifiste za lake veslače, u četvrtak na stazu izlaze još dva srpska čamca. Dvojac bez kormilara, Viktor Pivač i Martin Mačković, boriće se za polufinale, kao i Đorđe Urukalo i Dimitrije Ibročić u dubl skulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve