Nova vest
Sportovi na vodi

Petak, 26.10.2012.

20:33

Čavić: Nataša, veslaj za Katar

Najuspešniji srpski plivač Milorad Čavić burno je reagovao na vest da bi Nataša Janjić mogla da pređe da vesla za Bugarsku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sudbina Nataše Janić neizvesna je jer se posle odluke mađarskog saveza da zatraži obeštećenje pojavila opcija da ona pređe u Bugarsku.

Čavić je na svom Tviter profilu oštro kritikovao kritikovao ovu odluku Janjićeve.

Neverovatna sapunica oko Natase Janic! Za neke ljude, zastava je potpuno nebitna, a kada vec nije lojalna nikome, zasto ne bi veslala za Katar?”, napisao je bivši srpski olimpijac.

"U Italiji kažu: ’Menjaju se devojke, klub nikad’. A kao profesionalni sportista, kada moraš, slobodno promeni klub, a državu biraj jednom zauvek", dodao je Čavić nekoliko sati kasnije.

Kada je pre dva meseca počela priča o tome kako će Janić napustiti Mađarsku, kojoj je donela ukupno šest medalja, Srbija je bila prva opcija, ali su takođe pominjane Bugarska i Rusija

Trostruka olimpijska pobednica zatražila je od Mađara ispisnicu, ali su oni pristali da je daju samo ako do 31. oktobra dobiju 150 hiljada evra odštete.

Pre dve nedelje na konferenciju Segedinu Nataša je najavila da će potražiti opciju B ukoliko dogovor sa našim savezom i Olimpijskim komitetom propadne. Zahvaljujući braku sa Adrijanom Duševim ona bi mogla da nastupa za Bugarsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

114 Komentari

Podeli:

Sportovi na vodi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve