Nova vest
Košarka

Petak, 02.09.2011.

10:14

Noa: "Vaš plejmejker je odličan"

Igrač Čikago Bulsa i francuski reprezentativac Žoakim Noa je istakao da je naša selekcija veoma dobra i da mu se veoma dopalo kako igra Teodosić.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

“Srbija je dobra, veoma dobra. Gledali smo poslednjih deset minuta meča sa Italijom, igrala je zaista odlično. Mnogo talenta, dobrih šutera i spolja i pod košem. Posebno mi se svideo vaš plejmejker, ne znam kako se zove. Sjajno asistira i igra 'pik end rol'. Veoma impresivno", rekao je Noa.

Žoakim Noa, dvostruki studentski šampion Amerike sa univerzitetom Florida, prvi put se susreo sa košarkom ostatka sveta na pripremama za Evropsko prvenstvo u Litvaniji.

“Veoma sam uzbuđen, ovde se igra fizički jaka košarka. Mnogo strasti i takmičarskog duha. Nijednu utakmicu ne možete da dobijete lako”, rekao je sjajni igrač za Večernje novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu