Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.10.2022.

16:00

Šta se desilo na Evrobasketu – reč ima Svetislav Pešić

Selektor Srbije Svetislav Pešić će u Sarajevu analizirati nedavno završeno Evropsko prvenstvo.

Izvor: LN

Autor: LN

Šta se desilo na Evrobasketu – reč ima Svetislav Pešić
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Pešić će u subotu biti gost 11. po redu sarajevskog sportskog simpozijuma "Simposar".

"Simposar" je događaj koji je osnovao sportski novinar Sabahudin Topalbećirević, a ove godine su učesnici značajne fudbalske i košarkaške ličnosti, među kojima su i dve srpske legende – Vladimir Petrović Pižon i selektor košarkaša Svetislav Pešić.

Prvi dan ovog simpozijuma (petak) proći će u svečarskom tonu dodelom nagrada za životno delo i vrhunska sportska dostignuća, posle čega sledi omaž Ivici Osimu, jednom od najvećih trenera ne samo BiH, već i nekadašnje Jugoslavije.

U petak od 11 časova predstavnici fudbalskih saveza iz regiona govoriće na temu "U susret Svetskom prvenstvu u Kataru 2022", a dva časa kasnije igrači i treneri iz BiH i regiona diskutovaće na temu "30 godina UEFA Lige šampiona".

Za 18 časova je zakazana tema "Košarkaški razgovori", a gost će, pored selektora "orlova" Svetislava Pešića, biti i iskusni stručnjak Neven Spahija.

Podsetimo, Srbija je na Evrobasketu doživela veliki neuspeh i ispala u osmini finala od Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu