Nova vest
Košarka

Utorak, 28.01.2020.

18:48

Kako bi trebalo Partizan da igra protiv Darušafake?

Košarkaši Partizana u sredu dočekuju Darušafaku u utakmici četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Izvor: SN

Autor: SN

Kako bi trebalo Partizan da igra protiv Darušafake?
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crno-beli su prošle nedelje poraženi u Istanbulu sa 65:63, pa su sada pod imperativom pobede zbog borbe za plej-of i prednost domaćeg terena.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da protiv Darušafake moraju da odigraju brže, pametnije i sa više eneregije u odnosu na prošlu utakmicu u Istanbulu.

"Ja se nadam da smo naučili lekciju. U Istanbulu smo imali loš dan u napadu i to nas je koštalo utakmice. Ekipa se borila, nije se pametno borila, ali je dala sve od sebe tog dana. Na kraju smo uspeli loš dan nekako da preživimo u porazu, ali sutra moramo okrenuti utakmicu za 180 stepeni. Moramo biti brži, pametniji, moramo da igramo sa neviđenom energijom jer su oni baš tvrdo igrali, tvrđe nego mi i to me je baš žuljalo", rekao je Trinkijeri.

Upitan da li očekuje istu utakmicu kao prošlonedeljnu, tvrdu, ili možda drugačiju, Trinkijeri je kazao: "Ako me pitate da li mi je OK da dobijemo 49:46, ja kažem da".

Utakmica se igra u sredu od 20.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve