Nova vest
Košarka

Petak, 21.07.2017.

12:28

Alimpijević novi trener Crvene zvezde

Dušan Alimpijević vodiće Crvenu zvezdu u nastavku karijere, potvrdio je na konferenciji za štampu predsednik Zvezde Nebojša Čović.

Izvor: PT

Autor: PT

Alimpijević novi trener Crvene zvezde
Starsport

Prvi čovek crveno-belih rekao je da će pomoćnik Alimpijeviću biti legendarni kapiten Zvezde Milenko Topić.

"Mi smo birali i odabrali. Pa šta ako je mlad? Mnogi su nam se nudil, ali smo mi ti koji smo odlučili. Neću da dovodim nekoga od 75 godina pa da plaćam posebno osiguranje...Stojimo iza njih, iako sam svestan da će biti sve i svačega, kao i napada poput onih na sve, a posebno Dejana Radonjica", rekao je Čović.

Alimpijević je prošle sezone došao na čelo FMP tek na kraju takmičarske godine.

Na klupi kluba iz Železnika je pokazao veliki potencijal, a potvrda dobrog rada došla je u vidu pobede nad Partizanom u plej-ofu KLS.

Kada je reč o Dejanu Radonjiću, Čović je rekao da je to bila odluka crnogorskog stručnjaka.

"Radonjićeva odluka je bila da ode, ali nije rekao zašto. Problem plaćanja je bio svake godine. Posteno i gospodski smo se razišli, a Dejan je imao loš osećaj još od one konferencije...", kazao je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d