Nova vest
Košarka

Utorak, 18.04.2017.

16:21

Podsetimo se: Koga Đorđević ima bez Jokića?

Najavljeno je ono čega su se mnogi ljubitelji košarke u našoj zemlji najviše pribojavali, Nikola Jokić verovatno neće igrati na Evrobasketu 2017.

Izvor: AK

Autor: AK

Podsetimo se: Koga Đorđević ima bez Jokića?
Foto: StarSport

Bez momka koji je za samo dve godine postao jedan od najboljih centara u NBA ligi Srbija će sigurno biti žestoko oslabljena u borbi za prvu titulu još od 2001. godine.

Međutim, selektor Aleksandar Đorđević će i u tom slučaju biti na "slatkim mukama" koga da povede u Istanbul u septembru, jer na raspolaganju ima nekoliko odličnih visokih igrača.

Prošle godine Đorđević je pokazao da izostanak jednog igrača od koga se očekuje da bude kičma tima može biti nadoknađen, pa nema sumnje da će i u slučaju da Jokić ne bude mogao da se odazove "Orlovima", selektor naći odgovorajuće rešenje.

Već smo pisali koji su srpski centri istakli svoju "kandidaturu" za mesto u reprezentaciji, a opširnije o tome možete opet protičtati u našoj temi – Nije lako biti Đorđević – koji centri idu na Evrobasket?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu