Nova vest
Košarka

Četvrtak, 26.11.2015.

12:35

KKCZ: Karte za Real planule za pet minuta

Karte za duel između Crvene zvezde i Real Madrida u sedmom kolu Evrolige prodate su za samo pet minuta, potvrđeno je za B92 iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Srpski i regionalni šampion u petak od 20 časova dočekuje prvaka Evrope Real Madrid u Pioniru, a ovaj susret veoma je važan za obe ekipe jer oba tima imaju učinak od dve pobede i četiri poraza.

U slobodnoj prodaji našlo se 2.700 karata, što sa 3.300 sezonskih ulaznica čini ukupnu brojku od 6.000 navijača, na koliko je i ograničen kapaciten beogradske hale u dogovoru sa čelnicima Evrolige.

Crvena zvezda obavila je u sredu sastanak sa predstavnicima policije i svih službi uključenih u organizaciju utakmice, posle kog je izdato obaveštenje za navijače da će kapije hale biti otvorene već od 17.30 časova, kao i da će posebni ulazi biti predviđeni za vlasnike sezonskih karata.

Takođe, crveno-beli su pozvali navijače da što ranije dođu u Pionir, kao i da oni koji nemaju kartu za meč neće moći da priđu hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu