Nova vest
Košarka

Petak, 20.11.2015.

21:20

Novak, Ivana, KKP i KKCZ najveći srpski brendovi

Novak Đoković, Ivana Španović i košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda proglašeni su za najbolje srpske brendove na konferenciji o sportu SPORTO.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Đoković je poslednjih godina neprikosnoven kao najbolji srpski sportista, isto kao i Partizan, dok su Španovićeva i ‘crveno-beli’ to priznanje dobili prvi put.

Nagrade na najvećoj regionalnoj sportskoj konferenciji dodeljuju se na osnovu ispitivanja javnog mnjenja.

Novak je ove godine nastavio dominaciju svetskim tenisom, ubedljivo je prvi na ATP listi, a osvojio je tri Gren slema – Australijan Open, Vimbldon i US Open, uz još sedam titula na manjim turnirima.

Španovićeva je prestižnu titulu zaslužila zahvaljujući zlatu na Evropskom dvoranskom prvenstvu i bronzi na Svetskom prvenstvu.

Partizan i Zvezda su podelili nagradu za najbolje među srpskim klubovima. 'Crno-beli' su tako nastavili dominaciju, a njihov najveći rival mu se pridružio posle istorijske sezone u kojoj je došla do ‘triple krune’, odnosno osvajanja trofeja u ABA ligi, Superligi i Kupu Srbije.

Zahvaljujemo se organizatorima SPORTO konferencije, na nagradi za najbolji sportski brend u Srbiji, u oblasti klubova i organizacija. Naporan i veliki rad u prethodne četiri godine je dobio i potvrdu kroz ovu nagradu. Veliki uspeh je šta smo uspeli da uradimo za četiri godine, da napravimo moderan sportski sistem, finansijski samoordživ, nalik onima kod najvećih klubova i sportskih organizacija u Evropi”, rekao je direktor marketinga kluba Filip Sunturlić.

Iz Partizana za sada nema reakcija na novu nagradu na najvećoj regionalnoj sportskoj konferenciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu