Košarka 69

Petak, 20.11.2015.

21:20

Novak, Ivana, KKP i KKCZ najveći srpski brendovi

Novak Đoković, Ivana Španović i košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda proglašeni su za najbolje srpske brendove na konferenciji o sportu SPORTO.

Novak, Ivana, KKP i KKCZ najveæi srpski brendovi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Drnda

pre 8 godina

Ako mene pitate, onda Ivana!
Djokovic nikako, obzirom kako je slabo popularan u svetu.
(Sad ce neki pamtnjakovic da napise "zato tebe i ne pitamo", ha, ha!)

Panterski moral

pre 8 godina

Na zvaničnom sajtu KK Partizan piše da su nagrađena dva kluba iz Srbije - Partizan i CZ. Na sajtu CZČ poduži slavodobitnički tekst ali samo se CZČ pominje kao najveći brend Srbije, Partizan ne pominju.

Hvala

pre 8 godina

FK Crvena Zvezda je jugoslovenski brend, a ne samo srpski. Svim jugoslovenskim narodima podjednako pripada titula svetskog prvaka. Prosinecki, Darko Pancev, Savicevic i mnogi drugi su dali doprinos tom uspehu.

U prvom tekstu i naslovu pomenuti su samo Novak, Ivana i CZČ

pre 8 godina

Ne znaš ti to, ali Nikolić, Šaper i Bora Stanković igrali su i u Partizanu. kad je CZ dominirala to nije bila ova košarka, nego nešto slično, igraloi se na pljaci, na otvorenom, i pi kiši, s kožnom loptom na šniranje, table drvene, obruči koša ponekad i ponegde manji od obima lopte, zato je bilo i nerešenih utakmica s rezultatom 0:0. Ulaskom u dvoranu neki drugi klubovi postaju najbolji - Beograd s Koraćem, na primer, CZ ima dobar tim ali prvi srpski košarkaški brend postaje Partizan početkom sedamdesetih, i to je trajalo sve do prošle godine, kad je uvođenje ekonomskih sankcija protiv Parrtizana ovaj veliki klub dovelo do uništenja. Srbija ćuti, valjda je cilj da postoji samo jedan kub koji bi igrao sam sa sobom. Bez fudbala smo ostali, da li je KSS, premudri Đilas, svestan da jedan klub sa pet stranaca neće Srbiju činiti košarkaškom zemljom, kao dosad što je bila. Objavite ovo, cenzura je nešto najgore što može da nam se desi kao sudbina.

1-4

pre 8 godina

Samo Novak i njegova porodica znaju kroz sta su sve prosli da bi od talentovanog decaka postao najbolji na svetu. Hvala mu sto uvek sa ponosom izgovara ime svoje zemlje.

Ivani scaka cast.

KKCZ je veliki brend. Pobedila je 2-3 utakmice u Evropi i to naplacuje milionskim budzetom.

Medjunarodni uspesi KKP ocigleno nisu znacajni, jer pomoc koji dobija je taman tolika da se ne ugasi.

Slobodan

pre 8 godina

Po cemu je Kk Partizan brend? Po starim zaslugama? Pa po tome je i Comodore brend. Za ove sto se cude otkud to Zvezda posle samo par sezona moraju prvo da nauce sta je brend.

ДрашкоРС

pre 8 godina

Kako moze Partizan da bude srpski brend,kad nije nas klub?
(nscz, 21. novembar 2015 00:53)

U pravu si, nije vas, nego upravo srpski!!!

Milan B.

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda je klub iz kojeg je sve poteklo sto se kosarke na prostorima nase zemlje tice,profesor Nikolic,Nebojsa Popovic,Radomir Saper,Bora Stankovic i mnogi,mnogi drugi.Takodje Crvena Zvezda je imala evropsku titulu mnogo pre nego je Partizan imao domacu,neosporno je da je Partizan kasnije prevazisao Zvezdu u mnogim stvarima ali je cinjenica da i Zvezda ima ogromne zasluge za sve uspehe domace kosarke pa samim tim moze da stane rame uz rame sa Partizanom.

Vojvođanin

pre 8 godina

E zato smo mi Srbija, zato smo tu gde jesmo, jer stalno lažemo, varamo sebe, stvaramo lažne moralne, ljudske i sportske vrednosti. Za Novaka 100%, takođe i za Ivanu, za KKP se to moglo reći do pre koju godinu, a za KKSLEDEĆU SEZONU, ma dajte koji bred, kog vi lažete!? Zbog jedne sezone i dva osvojena trofeja odmah BRENS? Može li malo realnosti?

brajkoo

pre 8 godina

hahah samo zamisljam sledecu, pa onu tamo, pa onu taaaamo godinu partizanu ce da dignu spomenik jer vise nece postojati na mapi fudbala i kosarke...

Schh..

pre 8 godina

bas me zanima po kom to kriterijumu? Ako je kkcz uspesan brend onda je to zbog prosle sezone ali onda ne bi trebalo tu biti kkp jer prosla sezona nije bila uspesna ili obrnuto ako se gledalo malo dalje onda kkcz tu mesto nije jer nista nisu osvajali a kkp je bio finalista 4 foura i osvajac vise puta aba lige .

Lane

pre 8 godina

KKCZFMP... molim vas. FK CZ je brend, zbog proslosti i uspeha od pre 25g. Ova mutacija od KK nikada nece biti brend. Pogledajte Englesku. MU je brend. Liverpol i Arsenal su brend. Celzi i MC to nikada nece biti.

Maksa

pre 8 godina

Sa vama se slažu i zvanične prodavnice bliznakinja, dres tri puta skuplji nego u vreme kada su se postizali neki dometi na međunarodnoj sceni, ovo danas je smejurija!!!

sir oliver

pre 8 godina

@dasa komentari ti nisu bas nista pokazali sta si trazio, bas suprotno! ne zanosi se, kao i onaj tvoj kolega igo-par i jos neke gluposti! kkcz nije brend, brend je nesto sto ima kontinuitet, ne nesto napravljeno ad hoc! ali da te malo obradujem, po svim kriterijumima, fkcz jeste brend!

KRIGER

pre 8 godina

Naravno da je KK C.Zvezda brend kad je to klub koji je prvi uveo i prakticno na taj nacin stvorio kosarku na ovim prostorima, uz to, to je i prvi klub sa teritorije cele bivse Jugoslavije koji je osvojio neki evropski pehar i klub koji je decenijama bio najtrofejniji i najdominantniji kosarkaski kolektiv u celoj eX-Yu, uz nezaobilazne KK Cibona, KK Split, KK Bosna i KK Jugoplastika, svi oni ostali su do danas, ili propali ili su skorojevici poput Cedevite na primer, kao i jos neki koji su njima slicni, a koji su do svojih prvih uspeha dosli tek u nekoj novijoj istoriji, uglavnom zahvaljujici haosu u novonastalim drzavicama u tranziciji i onima koji su taj haos proizveli, medjutim danas su ta vremena vec iza nas i stvari se polako vracaju na svoje staro mesto, a oni koji ne zele da prihvate tu cinjenicu da je njihovih 5 minuta proslo na zauvek, imaju pravo da se iscudjuju i da penave ovde zbog toga sto je kosarka postojala i mnogo decenija ranije od onda od kad su oni po prvi put poceli da je prate, jer su do tada osim u baletu znali jos samo za uspehe u vaterpou.

nikad necete biti BREND KAO PARTIZAN

pre 8 godina

Sta ste vi postigli za dve godine a mi za 10???MI IMAMO NAJVISE TITULA,BILI SMO PRVACI EVROPE,VISE PUTA SMO ISLI NA f-4 aVI IMATE MANJE TITULA

Mirko

pre 8 godina

Ne KK Partizan nije Srpski brend sto pokazuje i sama drzava koja ga namerno unistava vec par godina.

Srpski brendovi su FMP,ILR,CZV Telekom,CZV DIVA,KK CZV, itd


Kad drzava prestane da nas unistava i kad pocne da se vrednuje ono sto se radi i sto je KK Partizan uradio i ucinio za ovu zemlju onda mozete da nas zovete Srpskim brendom do tada sikter od nas.

P.S.

Preziveli smo crvene, prezivecemo i ove.

Djuka Cg

pre 8 godina

Kk zvezda brend ?! E svasta cu jos cut,pa dje ce se oni trpat u isti kos sa jednim PARTIZANOM GIGANTOM Evropske kosarke a ne samo domace.. Odavno vecu glupost nisam cuo ni procitao.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Grobari nikako da shvate da se kosarka u Srbiji igrala i pre Kice i Praje.
(epcot, 20. novembar 2015 22:15)

Verovatno misliš na šljaku (1945-1955) dok vam je Krcun još bio živ? Jeste igrala se, bili ste super, to vam je sve, kad je košarka dobila smisao u ovoj zemlji vas nigde nije bilo.

1992 SAMPIONI EVROPE A KO STE VI -------KK TELEKOM FRIZIDERS

pre 8 godina

A di je institucija ??? haha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sa vama uvek..., 20. novembar 2015 21:42)


--------------------

Daleko iznad vas i tamo gde vi nikda necete biti...hahah

zivorad

pre 8 godina

@epcot
Nema vecih od Kice i Praje,ko nije imao priliku da ih gleda moze na YT da pronadje neke klipove kosarkaske magije.Cenim i basket na betonu ali titule su krenule od ovih nebeskih letaca.

Ronaldinjo

pre 8 godina

Haha cuj kk crvena zvezda brend dugo vecu glupost nisam cuo.Cime li je je to kk crvena zvezda zasluzila da bude brend.Realno zvezda u odnosu na budzet koji ima postize vrlo skromne rezultate,cuj brend smesno zaista.

bole

pre 8 godina

Jako je tužno što su nam sportisti brend. Pre sto godina brend su nam bili naučnici. Ne smem ni da pomislim šta će nam biti brend za 100 godina.

dasa

pre 8 godina

Sto partizanu treba deset godina zvezda postigne za dve... Koliko god to navijačima institucije bilo krivo, zvezda ima podršku oko 2/3 ukupno sportsko opredeljenih ljudi... Ima nas više, i evo to će i lajkovi da dokažu... Pozdrav

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Realan izbor!! I realno 3 najvece sportske institucije u Srbiji,najveca brenda!!!
Novak Djokovic ubedljivo najbolji sportista Srbije svih vremena,to ne treba objasnjavati!!!
Ivana Spanovic najbolja u kraljici sportova,s tendecijom da napreduje i da upise svoje ime u istoriju sporta!!!
A u drustvu s njima gigant koji kad god se spomenu sportski brendovi Srbije mora biti rame uz rame na 1. mestu s Novakom!!! Zato se valjda i vole i podrzavaju,Zvezda Noleta i Nole Zvezdu!!! Jednostavno Zvezda je i vise od brenda,to je svetinja srpskog sporta,klub za koji navija 70% drzave i Balkana,rezultati ce nekad biti,nekad ne,ali brend uvek ostaje i to najmasovniji brend,zacetnik svega pozitivnog u svim sportovima na ovim prostorima!!!
Svaka cast svima i nasoj Zvezdi,i Noletu legendi i lepotici Ivani!!!
Srecni smo sto vas imamo!!

Sandokan

pre 8 godina

Ahhhaaaahhhaaaaa......Dajte molim vas Djokovic i Spanovic ok,ali gde nadjoste ove poslednje.Smehotresno.A gde su kosarkasice Srbije,vaterpolisti Srbije,odbojkasice Srbije,odbojkasi Vojvodine koji su uzeli evro trofej?Dajte molim vas

Realno

pre 8 godina

Realno, Czv je prošle godine imala mnogo jak tim. Najjači u svojoj istoriji. Ali brend treba da znači nešto drugo, ruku na srce. (Korto, 20. novembar 2015 21:29)

Onda je svejedno FKCZ najveci brend.

Ronaldinjo

pre 8 godina

Haha cuj kk crvena zvezda brend dugo vecu glupost nisam cuo.Cime li je je to kk crvena zvezda zasluzila da bude brend.Realno zvezda u odnosu na budzet koji ima postize vrlo skromne rezultate,cuj brend smesno zaista.

dasa

pre 8 godina

Sto partizanu treba deset godina zvezda postigne za dve... Koliko god to navijačima institucije bilo krivo, zvezda ima podršku oko 2/3 ukupno sportsko opredeljenih ljudi... Ima nas više, i evo to će i lajkovi da dokažu... Pozdrav

bole

pre 8 godina

Jako je tužno što su nam sportisti brend. Pre sto godina brend su nam bili naučnici. Ne smem ni da pomislim šta će nam biti brend za 100 godina.

Sandokan

pre 8 godina

Ahhhaaaahhhaaaaa......Dajte molim vas Djokovic i Spanovic ok,ali gde nadjoste ove poslednje.Smehotresno.A gde su kosarkasice Srbije,vaterpolisti Srbije,odbojkasice Srbije,odbojkasi Vojvodine koji su uzeli evro trofej?Dajte molim vas

zivorad

pre 8 godina

@epcot
Nema vecih od Kice i Praje,ko nije imao priliku da ih gleda moze na YT da pronadje neke klipove kosarkaske magije.Cenim i basket na betonu ali titule su krenule od ovih nebeskih letaca.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Realan izbor!! I realno 3 najvece sportske institucije u Srbiji,najveca brenda!!!
Novak Djokovic ubedljivo najbolji sportista Srbije svih vremena,to ne treba objasnjavati!!!
Ivana Spanovic najbolja u kraljici sportova,s tendecijom da napreduje i da upise svoje ime u istoriju sporta!!!
A u drustvu s njima gigant koji kad god se spomenu sportski brendovi Srbije mora biti rame uz rame na 1. mestu s Novakom!!! Zato se valjda i vole i podrzavaju,Zvezda Noleta i Nole Zvezdu!!! Jednostavno Zvezda je i vise od brenda,to je svetinja srpskog sporta,klub za koji navija 70% drzave i Balkana,rezultati ce nekad biti,nekad ne,ali brend uvek ostaje i to najmasovniji brend,zacetnik svega pozitivnog u svim sportovima na ovim prostorima!!!
Svaka cast svima i nasoj Zvezdi,i Noletu legendi i lepotici Ivani!!!
Srecni smo sto vas imamo!!

Realno

pre 8 godina

Realno, Czv je prošle godine imala mnogo jak tim. Najjači u svojoj istoriji. Ali brend treba da znači nešto drugo, ruku na srce. (Korto, 20. novembar 2015 21:29)

Onda je svejedno FKCZ najveci brend.

ДрашкоРС

pre 8 godina

Kako moze Partizan da bude srpski brend,kad nije nas klub?
(nscz, 21. novembar 2015 00:53)

U pravu si, nije vas, nego upravo srpski!!!

1-4

pre 8 godina

Samo Novak i njegova porodica znaju kroz sta su sve prosli da bi od talentovanog decaka postao najbolji na svetu. Hvala mu sto uvek sa ponosom izgovara ime svoje zemlje.

Ivani scaka cast.

KKCZ je veliki brend. Pobedila je 2-3 utakmice u Evropi i to naplacuje milionskim budzetom.

Medjunarodni uspesi KKP ocigleno nisu znacajni, jer pomoc koji dobija je taman tolika da se ne ugasi.

Vojvođanin

pre 8 godina

E zato smo mi Srbija, zato smo tu gde jesmo, jer stalno lažemo, varamo sebe, stvaramo lažne moralne, ljudske i sportske vrednosti. Za Novaka 100%, takođe i za Ivanu, za KKP se to moglo reći do pre koju godinu, a za KKSLEDEĆU SEZONU, ma dajte koji bred, kog vi lažete!? Zbog jedne sezone i dva osvojena trofeja odmah BRENS? Može li malo realnosti?

Milan B.

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda je klub iz kojeg je sve poteklo sto se kosarke na prostorima nase zemlje tice,profesor Nikolic,Nebojsa Popovic,Radomir Saper,Bora Stankovic i mnogi,mnogi drugi.Takodje Crvena Zvezda je imala evropsku titulu mnogo pre nego je Partizan imao domacu,neosporno je da je Partizan kasnije prevazisao Zvezdu u mnogim stvarima ali je cinjenica da i Zvezda ima ogromne zasluge za sve uspehe domace kosarke pa samim tim moze da stane rame uz rame sa Partizanom.

Schh..

pre 8 godina

bas me zanima po kom to kriterijumu? Ako je kkcz uspesan brend onda je to zbog prosle sezone ali onda ne bi trebalo tu biti kkp jer prosla sezona nije bila uspesna ili obrnuto ako se gledalo malo dalje onda kkcz tu mesto nije jer nista nisu osvajali a kkp je bio finalista 4 foura i osvajac vise puta aba lige .

Mirko

pre 8 godina

Ne KK Partizan nije Srpski brend sto pokazuje i sama drzava koja ga namerno unistava vec par godina.

Srpski brendovi su FMP,ILR,CZV Telekom,CZV DIVA,KK CZV, itd


Kad drzava prestane da nas unistava i kad pocne da se vrednuje ono sto se radi i sto je KK Partizan uradio i ucinio za ovu zemlju onda mozete da nas zovete Srpskim brendom do tada sikter od nas.

P.S.

Preziveli smo crvene, prezivecemo i ove.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Grobari nikako da shvate da se kosarka u Srbiji igrala i pre Kice i Praje.
(epcot, 20. novembar 2015 22:15)

Verovatno misliš na šljaku (1945-1955) dok vam je Krcun još bio živ? Jeste igrala se, bili ste super, to vam je sve, kad je košarka dobila smisao u ovoj zemlji vas nigde nije bilo.

Hvala

pre 8 godina

FK Crvena Zvezda je jugoslovenski brend, a ne samo srpski. Svim jugoslovenskim narodima podjednako pripada titula svetskog prvaka. Prosinecki, Darko Pancev, Savicevic i mnogi drugi su dali doprinos tom uspehu.

U prvom tekstu i naslovu pomenuti su samo Novak, Ivana i CZČ

pre 8 godina

Ne znaš ti to, ali Nikolić, Šaper i Bora Stanković igrali su i u Partizanu. kad je CZ dominirala to nije bila ova košarka, nego nešto slično, igraloi se na pljaci, na otvorenom, i pi kiši, s kožnom loptom na šniranje, table drvene, obruči koša ponekad i ponegde manji od obima lopte, zato je bilo i nerešenih utakmica s rezultatom 0:0. Ulaskom u dvoranu neki drugi klubovi postaju najbolji - Beograd s Koraćem, na primer, CZ ima dobar tim ali prvi srpski košarkaški brend postaje Partizan početkom sedamdesetih, i to je trajalo sve do prošle godine, kad je uvođenje ekonomskih sankcija protiv Parrtizana ovaj veliki klub dovelo do uništenja. Srbija ćuti, valjda je cilj da postoji samo jedan kub koji bi igrao sam sa sobom. Bez fudbala smo ostali, da li je KSS, premudri Đilas, svestan da jedan klub sa pet stranaca neće Srbiju činiti košarkaškom zemljom, kao dosad što je bila. Objavite ovo, cenzura je nešto najgore što može da nam se desi kao sudbina.

Lane

pre 8 godina

KKCZFMP... molim vas. FK CZ je brend, zbog proslosti i uspeha od pre 25g. Ova mutacija od KK nikada nece biti brend. Pogledajte Englesku. MU je brend. Liverpol i Arsenal su brend. Celzi i MC to nikada nece biti.

Djuka Cg

pre 8 godina

Kk zvezda brend ?! E svasta cu jos cut,pa dje ce se oni trpat u isti kos sa jednim PARTIZANOM GIGANTOM Evropske kosarke a ne samo domace.. Odavno vecu glupost nisam cuo ni procitao.

nikad necete biti BREND KAO PARTIZAN

pre 8 godina

Sta ste vi postigli za dve godine a mi za 10???MI IMAMO NAJVISE TITULA,BILI SMO PRVACI EVROPE,VISE PUTA SMO ISLI NA f-4 aVI IMATE MANJE TITULA

Slobodan

pre 8 godina

Po cemu je Kk Partizan brend? Po starim zaslugama? Pa po tome je i Comodore brend. Za ove sto se cude otkud to Zvezda posle samo par sezona moraju prvo da nauce sta je brend.

Panterski moral

pre 8 godina

Na zvaničnom sajtu KK Partizan piše da su nagrađena dva kluba iz Srbije - Partizan i CZ. Na sajtu CZČ poduži slavodobitnički tekst ali samo se CZČ pominje kao najveći brend Srbije, Partizan ne pominju.

1992 SAMPIONI EVROPE A KO STE VI -------KK TELEKOM FRIZIDERS

pre 8 godina

A di je institucija ??? haha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sa vama uvek..., 20. novembar 2015 21:42)


--------------------

Daleko iznad vas i tamo gde vi nikda necete biti...hahah

Maksa

pre 8 godina

Sa vama se slažu i zvanične prodavnice bliznakinja, dres tri puta skuplji nego u vreme kada su se postizali neki dometi na međunarodnoj sceni, ovo danas je smejurija!!!

KRIGER

pre 8 godina

Naravno da je KK C.Zvezda brend kad je to klub koji je prvi uveo i prakticno na taj nacin stvorio kosarku na ovim prostorima, uz to, to je i prvi klub sa teritorije cele bivse Jugoslavije koji je osvojio neki evropski pehar i klub koji je decenijama bio najtrofejniji i najdominantniji kosarkaski kolektiv u celoj eX-Yu, uz nezaobilazne KK Cibona, KK Split, KK Bosna i KK Jugoplastika, svi oni ostali su do danas, ili propali ili su skorojevici poput Cedevite na primer, kao i jos neki koji su njima slicni, a koji su do svojih prvih uspeha dosli tek u nekoj novijoj istoriji, uglavnom zahvaljujici haosu u novonastalim drzavicama u tranziciji i onima koji su taj haos proizveli, medjutim danas su ta vremena vec iza nas i stvari se polako vracaju na svoje staro mesto, a oni koji ne zele da prihvate tu cinjenicu da je njihovih 5 minuta proslo na zauvek, imaju pravo da se iscudjuju i da penave ovde zbog toga sto je kosarka postojala i mnogo decenija ranije od onda od kad su oni po prvi put poceli da je prate, jer su do tada osim u baletu znali jos samo za uspehe u vaterpou.

sir oliver

pre 8 godina

@dasa komentari ti nisu bas nista pokazali sta si trazio, bas suprotno! ne zanosi se, kao i onaj tvoj kolega igo-par i jos neke gluposti! kkcz nije brend, brend je nesto sto ima kontinuitet, ne nesto napravljeno ad hoc! ali da te malo obradujem, po svim kriterijumima, fkcz jeste brend!

brajkoo

pre 8 godina

hahah samo zamisljam sledecu, pa onu tamo, pa onu taaaamo godinu partizanu ce da dignu spomenik jer vise nece postojati na mapi fudbala i kosarke...

Drnda

pre 8 godina

Ako mene pitate, onda Ivana!
Djokovic nikako, obzirom kako je slabo popularan u svetu.
(Sad ce neki pamtnjakovic da napise "zato tebe i ne pitamo", ha, ha!)

dasa

pre 8 godina

Sto partizanu treba deset godina zvezda postigne za dve... Koliko god to navijačima institucije bilo krivo, zvezda ima podršku oko 2/3 ukupno sportsko opredeljenih ljudi... Ima nas više, i evo to će i lajkovi da dokažu... Pozdrav

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 8 godina

Realan izbor!! I realno 3 najvece sportske institucije u Srbiji,najveca brenda!!!
Novak Djokovic ubedljivo najbolji sportista Srbije svih vremena,to ne treba objasnjavati!!!
Ivana Spanovic najbolja u kraljici sportova,s tendecijom da napreduje i da upise svoje ime u istoriju sporta!!!
A u drustvu s njima gigant koji kad god se spomenu sportski brendovi Srbije mora biti rame uz rame na 1. mestu s Novakom!!! Zato se valjda i vole i podrzavaju,Zvezda Noleta i Nole Zvezdu!!! Jednostavno Zvezda je i vise od brenda,to je svetinja srpskog sporta,klub za koji navija 70% drzave i Balkana,rezultati ce nekad biti,nekad ne,ali brend uvek ostaje i to najmasovniji brend,zacetnik svega pozitivnog u svim sportovima na ovim prostorima!!!
Svaka cast svima i nasoj Zvezdi,i Noletu legendi i lepotici Ivani!!!
Srecni smo sto vas imamo!!

Ronaldinjo

pre 8 godina

Haha cuj kk crvena zvezda brend dugo vecu glupost nisam cuo.Cime li je je to kk crvena zvezda zasluzila da bude brend.Realno zvezda u odnosu na budzet koji ima postize vrlo skromne rezultate,cuj brend smesno zaista.

Realno

pre 8 godina

Realno, Czv je prošle godine imala mnogo jak tim. Najjači u svojoj istoriji. Ali brend treba da znači nešto drugo, ruku na srce. (Korto, 20. novembar 2015 21:29)

Onda je svejedno FKCZ najveci brend.

bole

pre 8 godina

Jako je tužno što su nam sportisti brend. Pre sto godina brend su nam bili naučnici. Ne smem ni da pomislim šta će nam biti brend za 100 godina.

Milan B.

pre 8 godina

KK Crvena Zvezda je klub iz kojeg je sve poteklo sto se kosarke na prostorima nase zemlje tice,profesor Nikolic,Nebojsa Popovic,Radomir Saper,Bora Stankovic i mnogi,mnogi drugi.Takodje Crvena Zvezda je imala evropsku titulu mnogo pre nego je Partizan imao domacu,neosporno je da je Partizan kasnije prevazisao Zvezdu u mnogim stvarima ali je cinjenica da i Zvezda ima ogromne zasluge za sve uspehe domace kosarke pa samim tim moze da stane rame uz rame sa Partizanom.

Sandokan

pre 8 godina

Ahhhaaaahhhaaaaa......Dajte molim vas Djokovic i Spanovic ok,ali gde nadjoste ove poslednje.Smehotresno.A gde su kosarkasice Srbije,vaterpolisti Srbije,odbojkasice Srbije,odbojkasi Vojvodine koji su uzeli evro trofej?Dajte molim vas

Slobodan

pre 8 godina

Po cemu je Kk Partizan brend? Po starim zaslugama? Pa po tome je i Comodore brend. Za ove sto se cude otkud to Zvezda posle samo par sezona moraju prvo da nauce sta je brend.

ДрашкоРС

pre 8 godina

Kako moze Partizan da bude srpski brend,kad nije nas klub?
(nscz, 21. novembar 2015 00:53)

U pravu si, nije vas, nego upravo srpski!!!

1-4

pre 8 godina

Samo Novak i njegova porodica znaju kroz sta su sve prosli da bi od talentovanog decaka postao najbolji na svetu. Hvala mu sto uvek sa ponosom izgovara ime svoje zemlje.

Ivani scaka cast.

KKCZ je veliki brend. Pobedila je 2-3 utakmice u Evropi i to naplacuje milionskim budzetom.

Medjunarodni uspesi KKP ocigleno nisu znacajni, jer pomoc koji dobija je taman tolika da se ne ugasi.

zivorad

pre 8 godina

@epcot
Nema vecih od Kice i Praje,ko nije imao priliku da ih gleda moze na YT da pronadje neke klipove kosarkaske magije.Cenim i basket na betonu ali titule su krenule od ovih nebeskih letaca.

brajkoo

pre 8 godina

hahah samo zamisljam sledecu, pa onu tamo, pa onu taaaamo godinu partizanu ce da dignu spomenik jer vise nece postojati na mapi fudbala i kosarke...

U prvom tekstu i naslovu pomenuti su samo Novak, Ivana i CZČ

pre 8 godina

Ne znaš ti to, ali Nikolić, Šaper i Bora Stanković igrali su i u Partizanu. kad je CZ dominirala to nije bila ova košarka, nego nešto slično, igraloi se na pljaci, na otvorenom, i pi kiši, s kožnom loptom na šniranje, table drvene, obruči koša ponekad i ponegde manji od obima lopte, zato je bilo i nerešenih utakmica s rezultatom 0:0. Ulaskom u dvoranu neki drugi klubovi postaju najbolji - Beograd s Koraćem, na primer, CZ ima dobar tim ali prvi srpski košarkaški brend postaje Partizan početkom sedamdesetih, i to je trajalo sve do prošle godine, kad je uvođenje ekonomskih sankcija protiv Parrtizana ovaj veliki klub dovelo do uništenja. Srbija ćuti, valjda je cilj da postoji samo jedan kub koji bi igrao sam sa sobom. Bez fudbala smo ostali, da li je KSS, premudri Đilas, svestan da jedan klub sa pet stranaca neće Srbiju činiti košarkaškom zemljom, kao dosad što je bila. Objavite ovo, cenzura je nešto najgore što može da nam se desi kao sudbina.

KRIGER

pre 8 godina

Naravno da je KK C.Zvezda brend kad je to klub koji je prvi uveo i prakticno na taj nacin stvorio kosarku na ovim prostorima, uz to, to je i prvi klub sa teritorije cele bivse Jugoslavije koji je osvojio neki evropski pehar i klub koji je decenijama bio najtrofejniji i najdominantniji kosarkaski kolektiv u celoj eX-Yu, uz nezaobilazne KK Cibona, KK Split, KK Bosna i KK Jugoplastika, svi oni ostali su do danas, ili propali ili su skorojevici poput Cedevite na primer, kao i jos neki koji su njima slicni, a koji su do svojih prvih uspeha dosli tek u nekoj novijoj istoriji, uglavnom zahvaljujici haosu u novonastalim drzavicama u tranziciji i onima koji su taj haos proizveli, medjutim danas su ta vremena vec iza nas i stvari se polako vracaju na svoje staro mesto, a oni koji ne zele da prihvate tu cinjenicu da je njihovih 5 minuta proslo na zauvek, imaju pravo da se iscudjuju i da penave ovde zbog toga sto je kosarka postojala i mnogo decenija ranije od onda od kad su oni po prvi put poceli da je prate, jer su do tada osim u baletu znali jos samo za uspehe u vaterpou.

Vojvođanin

pre 8 godina

E zato smo mi Srbija, zato smo tu gde jesmo, jer stalno lažemo, varamo sebe, stvaramo lažne moralne, ljudske i sportske vrednosti. Za Novaka 100%, takođe i za Ivanu, za KKP se to moglo reći do pre koju godinu, a za KKSLEDEĆU SEZONU, ma dajte koji bred, kog vi lažete!? Zbog jedne sezone i dva osvojena trofeja odmah BRENS? Može li malo realnosti?

Panterski moral

pre 8 godina

Na zvaničnom sajtu KK Partizan piše da su nagrađena dva kluba iz Srbije - Partizan i CZ. Na sajtu CZČ poduži slavodobitnički tekst ali samo se CZČ pominje kao najveći brend Srbije, Partizan ne pominju.

Lane

pre 8 godina

KKCZFMP... molim vas. FK CZ je brend, zbog proslosti i uspeha od pre 25g. Ova mutacija od KK nikada nece biti brend. Pogledajte Englesku. MU je brend. Liverpol i Arsenal su brend. Celzi i MC to nikada nece biti.

Mirko

pre 8 godina

Ne KK Partizan nije Srpski brend sto pokazuje i sama drzava koja ga namerno unistava vec par godina.

Srpski brendovi su FMP,ILR,CZV Telekom,CZV DIVA,KK CZV, itd


Kad drzava prestane da nas unistava i kad pocne da se vrednuje ono sto se radi i sto je KK Partizan uradio i ucinio za ovu zemlju onda mozete da nas zovete Srpskim brendom do tada sikter od nas.

P.S.

Preziveli smo crvene, prezivecemo i ove.

nikad necete biti BREND KAO PARTIZAN

pre 8 godina

Sta ste vi postigli za dve godine a mi za 10???MI IMAMO NAJVISE TITULA,BILI SMO PRVACI EVROPE,VISE PUTA SMO ISLI NA f-4 aVI IMATE MANJE TITULA

1992 SAMPIONI EVROPE A KO STE VI -------KK TELEKOM FRIZIDERS

pre 8 godina

A di je institucija ??? haha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sa vama uvek..., 20. novembar 2015 21:42)


--------------------

Daleko iznad vas i tamo gde vi nikda necete biti...hahah

Djuka Cg

pre 8 godina

Kk zvezda brend ?! E svasta cu jos cut,pa dje ce se oni trpat u isti kos sa jednim PARTIZANOM GIGANTOM Evropske kosarke a ne samo domace.. Odavno vecu glupost nisam cuo ni procitao.

Schh..

pre 8 godina

bas me zanima po kom to kriterijumu? Ako je kkcz uspesan brend onda je to zbog prosle sezone ali onda ne bi trebalo tu biti kkp jer prosla sezona nije bila uspesna ili obrnuto ako se gledalo malo dalje onda kkcz tu mesto nije jer nista nisu osvajali a kkp je bio finalista 4 foura i osvajac vise puta aba lige .

Abolirani predsednik

pre 8 godina

Grobari nikako da shvate da se kosarka u Srbiji igrala i pre Kice i Praje.
(epcot, 20. novembar 2015 22:15)

Verovatno misliš na šljaku (1945-1955) dok vam je Krcun još bio živ? Jeste igrala se, bili ste super, to vam je sve, kad je košarka dobila smisao u ovoj zemlji vas nigde nije bilo.

sir oliver

pre 8 godina

@dasa komentari ti nisu bas nista pokazali sta si trazio, bas suprotno! ne zanosi se, kao i onaj tvoj kolega igo-par i jos neke gluposti! kkcz nije brend, brend je nesto sto ima kontinuitet, ne nesto napravljeno ad hoc! ali da te malo obradujem, po svim kriterijumima, fkcz jeste brend!

Hvala

pre 8 godina

FK Crvena Zvezda je jugoslovenski brend, a ne samo srpski. Svim jugoslovenskim narodima podjednako pripada titula svetskog prvaka. Prosinecki, Darko Pancev, Savicevic i mnogi drugi su dali doprinos tom uspehu.

Drnda

pre 8 godina

Ako mene pitate, onda Ivana!
Djokovic nikako, obzirom kako je slabo popularan u svetu.
(Sad ce neki pamtnjakovic da napise "zato tebe i ne pitamo", ha, ha!)

Maksa

pre 8 godina

Sa vama se slažu i zvanične prodavnice bliznakinja, dres tri puta skuplji nego u vreme kada su se postizali neki dometi na međunarodnoj sceni, ovo danas je smejurija!!!