Nova vest
Košarka

Četvrtak, 28.05.2015.

23:41

Kucanje Nedovića obeležilo start plej-ofa

Košarkaši Valensije savladao su ekipu Bilbaa u gostima u prvom četvrtfinalnom meču ACB lige – 91:75, a duel u Baskiji obeležio je Nemanja Nedović.

Izvor:

Autor:

Default images
YTSS

Bivši igrač Crvene zvezde i reprezentativac Srbije, koji je meč završio sa sedam poena i dva skoka, izveo je sjajno zakucavanje preko Aleksa Mumbrua u drugoj četvrtini.

Najzaslužniji za pobedu gostiju bili su Pau Ribas i Sem Van Rosom sa po 13 poena, dok je u poraženoj ekipi upravo Mumbru bio najbolji sa 18 koševa i četiri uhvačene lopte.

Do vođstva u seriji stigle su i Barselona i Unikaha, koje su na domaćem terenu bile od Laboral Kuče, odnosno Huventuda.

Unikaha je slavila sa 69:55, a kod domaćina se najviše istakao Džejson Grejndžer sa 11 poena, dok je Karlos Suares dodao 10. Srpski reprezentativac Stefan Marković učestvovao je u pobedi svoje ekipe sa tri poena, dve asistencije i jednim skokom.

S druge strane, pobedu Blaugrani nad Huventudom od 77:55 doneli su Ante Tomić sa 14 poena i Macijel Lampe sa 11 koševa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu