Nova vest
Košarka

Utorak, 28.04.2015.

16:44

Lazić: U Zagreb po trofej, što pre

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da crveno-beli idu u Zagreb da pobede Cedevitu i što pre osvoji trofej ABA lige.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Crveno-beli vode u finalnoj seriji plej-ofa regionalnog takmičenja sa 2:0 i potrebna im je samo još jedna pobeda za osvajanje prvog šampionskog prstena u istoriji.

Utakmica će se igrati u sredu od 20.30 u zagrebačkom Domu sportova, eventualna četvrta na programu je u četvrtak u istom terminu, dok bi majstorica bila igrana u subotu u Beogradu.

"U odnosu na polufinalnu seriju sa Partizanom mnogo smo rasterećeniji, posebno sada kada vodimo sa 2:0. Cedevita se sigurno neće predati, njihovi igrači su to pokazali u polufinalu protiv Budućnosti kada su uspeli da se vrate posle gubitka prva dva meča i da na kraju izbore finale. Biće dosta teško, ali idemo u Zagreb po još jednu pobedu, da završimo seriju što je pre moguće i da se okrenemo nastavku sezone", izjavio je Lazić.

On je izneo mnogo komplimenata na račun Cedevite.

"Ekipa su jakog karaktera, iskusna, znaju da igraju ovakve mečeve. Još samo jedna pobeda nas deli od cilja, igrali smo do sada već u završnicama regionalnog takmičenja i tada nismo uspeli da ga osvojimo. Nadam se da ćemo sada uspeti i da se radujemo zajedno sa navijačima", zaključio je Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve