Nova vest
Košarka

Sreda, 15.04.2015.

23:13

Vujošević: Ništa nije rešeno

Trener Partizana Duško Vujošević smatra da ništa nije rešeno u polufinalnoj seriji ABA lige sa Crvenom zvezdom, nakon što je njegov tim izjednačio na 1-1.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: StarSport

"Čestitam momcima što su u ovakvoj atmosferi demonstrirali hrabrost i karakter da dobiju značajan susret. Ovom utakmicom nije ništa rešeno, mislim da je za košarku dobro što dve ekipe iz Beograda imaju ovaj kvalitet i mogu da demonstriraju ovaj nivo košarke, nadam se da su svi pravi sladokusci uživali. Vidimo se u subotu", rekao je Vujošević.

Partizan je napravio "brejk" nadigravši crveno-bele 70:68 u drugom meču serije, u kojoj će srpski šampion biti domaćin naredna dva meča.

"Bilo je razloga za očekivati da se desi pad u obe ekipe. Ne može na ovakvim utakmicama da se raspoređuje minutaža, ali su neki igrači više istrošeni nego obično. Očekujem kad se igra protiv Partizana protiv bilo koje ekipe da se predstavi u najboljem svetlu, a zvezdu cenim, to što ratujemo je druga stvar. I jedni i drugi pate od ritma igranja utakmica dan za dan", dodao je Vujošević.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević je istakao da je njegov tim imao i sreće.

"Jako teška i važna utakmica, igrali veoma dobro tokom većeg dela, na kraju nismo iskontrolisali ritam. Prednost nismo dobro sačuvali, imali smo sreće, okrećemo se sledećem meču", rekao je Milosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve