Nova vest
Košarka

Sreda, 04.02.2015.

12:58

Radonjić: Da savladamo veliki klub

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa pokušati dobrom odbranom da dođe do pozitivnog rezultata u utakmici sa Žalgirisom.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Radonjić je izjavio da Zvezda duele u Evroligi koristi kao pripremu za sve što je očekuje u nastavku sezone.

"Imamo veliku želju da odigramo dobru utakmicu, savladamo veliki klub i dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila. Pokušaćemo čvrstom i dobrom odbranom i strpljivim napadom da dođemo do rezultata", rekao je Radonjić.

Srpski i litvanski klub posle pet utakmica imaju po pobedu i četiri poraza.

"Žalgiris je dobro odigrao prvu fazu, a u drugoj savladao Albu kod kuće, kao i mi. Kvalitetni su, imaju iskustvo i potencijal, igraju kolektivno što je za njih prepoznatljivo i dominantni su u zemlji gde je košarka na prvom mestu", dodao je trener Zvezde.

’Crveno-beli’ u četvrtak od 20.45 u Beogradskoj areni doćekuju Žalgiris, u utakmici šestog kola Grupe E Top 16 fazi Evrolige.

"Kroz ovakve utakmice se dižemo da bismo bili spremni za ono što nas očekuje, a čeka nas najvažniji deo sezone i spremamo se za to", zaključio je Radonjić.

Meč sa litvanskim prvakom najverovatnije će propustiti Stefan Jović, dok se u tim vraća Branko Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu