Nova vest
Košarka

Subota, 10.01.2015.

20:46

Budućnost do pobede bez borbe

Košarkaši Budućnosti dobili su meč sa Levskim službenim rezultatom 20:0 pošto se bugarski šampion nije pojavio u Podgorici.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Čelnici Levskog još u petak su najavili takav rasplet, ali su se Podgoričani ipak pojavili na terenu “Morače” u subotu u 19 časova, kada je utakmica bila zakazana.

Posle 15 minuta čekanja, trener Budućnosti Igor Jovović je na teren poslao svoju petorku, a sudija Milija Vojinović je podbacio loptu i označio kraj utakmice.

Budućnost je tako zabeležila 14. pobedu ove sezone i učvrstila se na drugoj poziciji ABA lige, iza Crvene zvezde, koja je bez poraza u prvih 16 mečeva.

Pored toga što će mu biti opisan poraz, bugarskom šampionu će biti oduzen io jedan bod.

Levski je tražio odlaganje meča sa Podgoričanima, ali pošto je to bio već drugi zahtev za deset dana, ABA liga mu nije izašla u susret. Prethodno im je dozvoljeno odlaganje utakmice sa Zadrom, koja će biti odigrana 26. januara.

Kao zahtev za odlaganje predsednik Levskog je naveo odlazak nekolicine igrača, ali je posle odluke ABA lige naglasio da je razume. On je takođe najavio da bi u narednim danima klub trebalo da postigne dogovor sa nekolicinom igrača i da nastave takmičenje od 18. kola i utakmice sa Solnokom.

Levski trenutno drži samo začelje regionalnog takmičenja, sa samo jednom pobedom iz 16 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu