Nova vest
Košarka

Petak, 12.12.2014.

21:19

GATE 7 i Delije: Ivković Marko!

Navijači Olimpijakosa odali su počast ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću uoči utakmice dva kluba u Pireju, u okviru 9. kola D grupe Evrolige.

Izvor:

Autor:

Default images

Pred početak susreta pristalice Olimpijakosa skandirale su ime stradalog mladića iz Beograda, a sa razglasa je puštena navijačka pesma bratskog kluba iz Srbije 'Dobro znaj' – koju su otpevali svi navijači u dvorani.

Navijači trofejnog grčkog kluba poklonili su kapitenu Crvene zvezde Luki Mitroviću uramljen dres Olimpijakosa sa brojem sedam i Ivkovićevim imenom, dok se na nekoliko mesta u hali Mira i prijateljstva nalaze 'šetalice' i transparenti sa likom ubijenog navijača Zvezde.

Ivkovića su prošlog meseca u Istanbulu ubili navijači Galatasaraja uoči evroligaške utakmice sa crveno-belima.

Domaći navijači su tako uzvratili Delijama za gostoprimstvo prilikom gostovanja Olimpijakosa u meču prvog kruga takmičenja.

Meč između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se u Pireju od 20.45 sati, a oba kluba već su obezbedila plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu