Nova vest
Košarka

Četvrtak, 17.07.2014.

09:52

Spolstra: Lebron poslušao srce

Trener Majami Hita Erik Spolstra izjavio je da nije iznenađen odlaskom Lebrona Džejmsa, kao i da niko u klubu nema za čime da žali.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Delovao je kao da je spokojan zbog te odluke. Mi ne žalimo ni za čime, a ni on ne bi trebalo, iza nas su četiri istorijske godine“, izjavio je Spolstra u prvom razgovoru sa medijima posle Džejmsovog odlaska u Klivlend.

“U NBA ligi se brzo nauči da je promena konstantna i uvek moraš da se prilagodiš na to. Ovo je velika, monumentalna promena koju nismo nužno očekivali, ali moramo da je poštujemo jer igrač mora da donese najbolju odluku za svoju porodicu i sebe. On je odluku doneo za svoju porodicu, otišao je gde mu je srce i sve što možemo jeste da odgovorimo ljubavlju i poštovanjem“, dodao je Spolstra.

Tokom četiri godine u redovima Hita Džejms je osvojio dve titule i još dva puta je igrao u finalu.

“Još nisam razgovarao sa njime, ali biće vremena. Zajedno smo imali sjajna iskustva i to stvara vezu među ljudima“, zaključio je Spolstra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu