Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.07.2014.

21:22

EL: Zvezda kreće od Galatasaraja

Košarkaši Crvene zvezde Telekom prvi ovosezonski meč u Evroligi igraju sa Galatasarajem 16. ili 17. oktobra u Beogradu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

U drugoj rundi crveno-beli nedelju dana kasnije gostuju Neptunasu na zapadu Litvanije, a u trećem kolu 30. ili 31. oktobra Zvezda dočekuje Valensiju.

Potom sledi još jedan meč kod kuće, 6. ili 7. novembra sa Olimpijakosom, a prvi krug tim Dejana Radonjića zatvara gostovanjem Laboral Kuči u Vitoriji.

U drugom krugu rivali su naravno isti, samo sa različitim domaćinstvima – u šestom kolu 20. ili 21. novembra Zvezda gostuje Galatasaraju u Istanbulu, zatim sledi meč kod kuće sa Neptunasom, pa gostovanja Valensiji i Olimpijakosu, da bi u poslednjem kolu Zvezda dočekala Laboral Kuču.

Kompletan raspored prve faze Evrolige pogledajte na ovom linku.

Mladi košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je za B92 da je grupa u Evroligi ujednačena, slično kao i prošle sezone. Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je zadovoljan protivnicima u Evroligi, iako je njegov tim mogao i bolje da prođe prilikom žreba u Barseloni.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović kaže za B92 da će crveno-beli najverovatnije sve mečeve Evrolige igrati u Kombank areni.

Generalni menadžer Olimpijakosa Hristos Stavropulos izjavio je da je srećan što je njegov tim izvučen u istoj grupi sa Crvenom zvezdom. Sportski direktor Laboral Kuče Feliks Fernades kaže da je Zvezda klub bogate istorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu