Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 31.03.2014.

18:12

Zisis: Publika može da digne Zvezdu

Bek Uniksa Nikos Zisis smatra da su navijači velika snaga Crvene zvezde, kao i da su crveno-beli mnogo bolji tim nego što su pokazali na meču sa Budiveljnikom.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Očekujem sjajna dva meča. Mnogo košarkaških navijača, uključujući i mene, gledali su Zvezdin meč sa Budiveljnikom? Šta čovek može da kaže o takvoj atmosferi? Bilo je prosto neverovatno videti takvo gledalište! Bili su jako glasni, vikali su i davali igračima energiju“, napisao je Zisis u blogu za sajt Evrokupa.

“Iskreno, nakon što sam video da Zvezda nije baš najbolje počela utakmicu, mogu da kažem da takva sjajna atmosfera može da se okrene protiv ekipe i da je unervozi. Zvezda nije odigrala na svom nivou, mnogo su bolji nego što su pokazali. Ali i to pokazuje koliko su opasni – odigrali su loše, a pobedili su solidnu ekipu kakva je Budiveljnik“, dodao je Zisis.

Iskusni Grk igra svoju prvu sezonu u Uniksu, a kaže da se ekipa uveliko sprema za okršaj u Kombank areni.

“Još u petak počeli smo sa pripremama za meč, spremićemo se do najsitnijih detalja. Prva utakmica je veoma važna – svaki tim je opasan kod kuće, ali Zvezda je još opasnija sa izvanrednom publikom, ona može da podigne Zvezdu“, piše 30-godišnji košarkaš.

Zisis će povratkom u Arenu oživeti jedno od najdražih sećanja u karijeri.

“Beograd je posebno mesto za mene, nosim ga u srcu, pošto sam tu osvojio Evrobasket sa reprezentacijom 2005. godine. Ne mogu da verujem da je prošlo devet godina, možda starim. Imam divne uspomene na grad i Arenu. Takođe, igrao sam tu protiv Partizana kada sam dolazio sa Montepaskijem i CSKA. Tu je uvek neverovatna atmosfera, mečevi koje svi željno iščekuju“, zaključio je Grk.

Utakmica Crvena zvezda - Uniks igra se u sredu od 19.30 u Kombank arena, uz direktni prenos na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu