Nova vest
Košarka

Četvrtak, 27.03.2014.

22:47

Realu triler u Tel Avivu

Košarkaši Real Madrida savladali su posle triler završnice ekipu Makabija u Tel Avivu 77:76 u meču 12. kola grupe F Evrolige.

Izvor:

Autor:

Default images

Ekipe su se tokom većeg dela meča smenjivale u vođstvu, da bi Real u poslednjih dva minuta uspeo da stvori tri poena prednosti.

Janis Burusis je 11 sekundi pre kraja susreta dvojkom doneo 77:74, ali je Aleks Tajus u poslednjem napadu uhvatio promašaj Dejvida Blua, poentirao pod faulom, ali i prvim promašajem na meču - propustio da produži meč za još pet minuta.

Nešto ranije, odigrana su još dva susreta u grupi F, CSKA je sačuvao vrh tabele pobedom nad Bajernom, dok je Galatasaraj slavio protiv Žalgirisa.

Najbolji pojedinac u pobedničkom timu bio je Serhio Rodriges sa 21 poenom i četiri skoka, Nikola Mirotić dodao je četiri manje, dok se Janis Burusis zaustavio na 14 postignutih koševa.

S druge strane, najviše se istakao Devin Smit sa 23 ubačena poena i četiri uhvaćene lopte, dok je tragičar Tajus bio nepogrešiv iz igre (9/9 za dva).

"Kraljevski klub" sada ima isti skor kao i vodeći CSKA (10-2), dok su Izraelci treći sa sedam trijumfa i pet neuspeha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu