Nova vest
Košarka

Nedelja, 23.03.2014.

23:30

Dženkins: Timskom igrom do pobede

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins istakao je da njegova ekipa jedino timskom igrom može da pobedi Budiveljnik.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Zvezda u sredu igra protiv Budiveljnika i pokušaće da nadoknadi razliku od tri poena, koju je ukrajinska ekipa napravila u prvom meču.

„Moramo da budemo koncentrisani tokom celog meča i to očekujem od tima, a posebno od sebe. U prvom meču protiv Budiveljnika smo donosili neke loše odluke u važnim trenucima i to moramo da popravimo. Ostalo nam je još dva dana da se pripremimo i ako budemo igrali timski verujem da ćemo pobediti“, rekao je Dženkins.

Crvena zvezda će treći put ove sezone igrati utakmicu u najvećoj dvorani u Srbiji. Čarls Dženkins je uporedio prethodne evroligaške utakmice u ’Kombank areni’ sa predstojećom protiv šampiona Ukrajine:

„Nije isto jer je sada mnogo veći ulog. Bilo je veoma lepo igrati prvi meč u Evroligi u Kombank areni, dok je Laboral bio poslednji meč na domaćem terenu u Evroligi koji za nas nažalost nije imao takmičarski značaj. Igrati u Kombank areni je sjajno, iako je moje omiljeno mesto za igru Pionir. Igrati u najvećoj hali u Beogradu je veoma inspirativno i zaista je sjajan osećaj kada vidiš toliko navijača oko sebe koji te podržavaju“, završio je sjajni šuter ’crveno-belih’.

Karte za meč puštene su u prodaju u nedelju na svim prodajnim mestima Eventima (cene od 400 dinara), a slovanački bek ističe značaj ’vetra u leđa’ koji dolazi sa tribina.

Bek Crvene zvezde Telekom Jaka Blažič rekao je da su svi u ekipi silno motivisani pred revanš sa Budiveljnikom u četvrtfinalu Evrokupa.

Utakmica Zvezda – Budiveljnik na programu je u sredu od 19.30, uz direktan prenos na TV B92, aIgor Rakočević i Miloš Ninković pozvali su navijače da napune Kombank arenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu