Nova vest
Košarka

Nedelja, 23.03.2014.

15:56

Blažič: U sredu na sve ili ništa

Bek Crvene zvezde Telekom Jaka Blažič kaže da su svi u ekipi silno motivisani pred revanš sa Budiveljnikom u četvrtfinalu Evrokupa.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

U prvom meču u Kaunasu ukrajinska ekipa slavila je 82:79.

“Igrali smo prošle nedelje protiv njih i nismo bili u našem najboljem izdanju. Imali smo i imamo još vremena da se pripremimo za revanš. Znamo da je ovo utakmica za ulazak u polufinale i svi ćemo biti jako motivisani. Idemo na sve ili ništa u sredu“, kaže Blažič.

Karte za meč puštene su u prodaju u nedelju na svim prodajnim mestima Eventima (cene od 400 dinara), a slovanački bek ističe značaj ’vetra u leđa’ koji dolazi sa tribina.

“Podrška navijača nam je bitna da bismo pobedili. Oni su naš šesti igrač i mislim da zajedno možemo u polufinale. Ipak, Budiveljnik je jak tim i očekuje nas teška utakmica“.

Po mišljenju Blažiča, ključ pobede jeste čvrsta odbrana i timska igra.

“Moramo da odigramo mnogo bolje u odbrani nego u Litvaniji. U sredu je svima bitna samo pobeda, a do nje ćemo doći ako budemo igrali kao tim i u odbrani i u napadu“, zaključio je Blažič.

Utakmica Zvezda – Budiveljnik na programu je u sredu od 19.30, uz direktan prenos na TV B92, a Igor Rakočević i Miloš Ninković pozvali su navijače da napune Kombank arenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu