Nova vest
Košarka

Subota, 22.03.2014.

12:58

Rakočević: Vidimo se u Areni

Bivši kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević pozvao je sve navijače ‘crveno-bele’ da popune “Kombank arenu” na revanš meču sa Budiveljnikom u sredu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Izabranici Dejana Radonjića dočekuju ukrajinski tim u sredu od 19.30, uz direktan prenos na televiziji B92, i pred revanš imaju tri poena zaostatka, posle poraza sa 82:79 u prvom meču u Kaunasu.

Rakočević je jedan od onih koji će uživo gledati duel u “Areni”, a svojim ‘tvitom’ u četvrtak je pozvao sve navijače da mu se pridruže: “Sreda, svi u Arenu. Vidimo se tamo”. Karte za taj meč biće puštene u prodaju u nedelju na svim prodajnim mestima Eventima, arukovodstvo Zvezde odredilo je veoma popularne cene karata koje se kreću od 400 do 1200 dinara sa željom da se tribine naše najveće dvorane ispune do poslednjeg mesta kako bi igrači imali maksimalnu podršku.

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje nedavno je imao manjih zdravstvenih problema, a na pitanje kako se trenutno oseća rekao je:

Konačno sam se oporavio od operacije i hvala na pitanju, dobro sam”, rekao je Rakočević, “Čak sam počeo i da treniram, ali najvažnije je da se sada normalno krećem i da ću doći u Arenu da pružim podršku mojoj Zvezdi”.

Rakočević se potom osvrnuo na predstojeći revanš meč između Zvezde i Budiveljnika.

Mislim da imamo jako velike šanse da prođemo u polufinale što bi bio fantastičan uspeh. U prvom meču na gostovanju u Kaunasu ostvaren je vrlo dobar rezultat. Moglo je da bude opasno, jer je Budivlejnik u nekoliko navrata imao dveocifrenu prednost, ali je Zvezda pokazala karakter. Rezultat je u potpunosti aktivan, ono što se kaže dostižan je na jedan posed lopte. Zato moram da priznam da sam optimista, jer mislim da Zvezda ima bolju igru”, naglasio je Rakočević.

Igrač koji je sa ‘crveno-belima’ osvojio jednu titulu prvaka države i dva nacionalna Kupa podržao je odluku da se utakmica sa Budiveljnikom igra u “Areni”.

To je bio pravi potez i apsolutno ga podržavam, jer kapacitet Arene je ono što Zvezdi treba u svakom smislu. Zvezda je veliki klub, organizaciono se u potpunosti stabilizovao i ojačao u šta sam i lično mogao da se uverim prošle sezone kada sam bio kapiten i zato mislim da je dobro da Zvezda ovako značajne mečeve igra u našoj najvećoj dvorani. Arena zadovoljava najviše standarde u svakom smislu. Imao sam prilike nekoliko puta da igram u njoj i zaista je fantastična. To je uživanje za svakog košarkaša, a siguran sam i za publiku”, naglasio je Rakočević.

Koliko bi bilo značajano da navijači ispune tribine do poslednjeg mesta i pruže maksimalnu podršku igračima na terenu iz ugla velikog asa prokomentarisao je Rakočević:

Znači zaista mnogo, teško je to rečima opisati. Kad si na parketu i kad čuješ taj huk sa tribina to te jednostavno ponese. A Zvezdini navijači su u tome posebni. Niko ne može da ostane imun na to. Publika kakva je Zvezdina te svaki put dodatno motiviše i ta ogromna energija koja se oseća ti podiže adrenalin. Meni je to mnogo značilo i ja sam kroz celu svoju karijeru voleo da igram velike utakmice kakva je nesumnjivo i ova između Zvezde i Budiveljnika. Sa punim tribinama Kombank arena Zvezda je za korak sigurno bliža ostvarenju cilja”, istakao je Rakočević i poručio navijačima: “Pre svega ih pozivam da u što većem broju dođu u Arenu i podrže Zvezdu, a onda i da uživaju u košarci i uspesima koje je Zvezda ponovo počela da ostvaruje. A, ja ću sigurno biti tamo”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu