Nova vest
Košarka

Petak, 14.03.2014.

14:43

Milojević: Motivisano na Olimpiju

Trener Mega Vizure Dejan Milojević izjavio je da njegova ekipa želi da se revanšira Olimpiji za poraz u prvom delu sezone u ABA ligi (88:75).

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Utakmica u okviru 24. kola regionalnog takmičenja igra se u subotu u 21 čas u Smederevu. Ulaz za dame će biti besplatan.

Mega Vizura zauzima osmo mesto na tabeli sa 10 pobeda, dok je Olmpija na desetoj poziciji i ima jedan trijumf manje.

“Olimpija je jedna od ekipa koja nas je nadigrala i pobedila. Imamo veliki motiv da pokažemo naš maksimum i dobru igru. Pokušaćemo da se revanširamo za poraz koji smo doživeli u Ljubljani. Olimpija je podigla formu u odnosu na početak lige. Smatram da je njihova trenutna pozicija na tabeli samo rezultat lošeg starta sezone. U prošlom kolu pobedili su Partizan, a to nije mala stvar. Što se moje ekipe tiče, ovu utakmicu neće igrati Avramović. Svi ostali su dobro i nadamo se najboljem“, rekao je Milojević

Košarkaš Nemanja Krstić ističe da se nada pobedi svoje ekipe.

“Jako sam srećan što sam posle toliko vremena izašao na teren i bio sa ekipom u Kragujevcu. Pred nama je utakmica sa Olimpijom, od koje smo poraženi u prvom delu sezone. Lošije smo igrali i nismo pokazali šta sve umemo. Od Kupa smo zaista u dobroj formi, došao nam je i Novica, tako da se nadam najboljem, odnosno pobedi”, rekao je Krstić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu