Nova vest
Košarka

Petak, 14.03.2014.

14:37

"Meč u Zadru u nezgodnom trenutku"

Kapiten Crvene zvezde Telekom Marko Simonoić rekao je da je Zadar nezgodan protivnik, ali da očekuje zanimljivu utakmicu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Meč u Zadru, u okviru 24. kola ABA lige igra se u subotu od 19 časova.

“Zadar je izuzetno nezgodan protivnik na svom terenu. I u prvoj utakmici koju smo igrali ove sezone zadali su nam dosta muke, ali smo na kraju ipak uspeli da trijumfujemo. Sigurno je da će Zadrani biti silno motivisani, ali i mi znamo za šta se borimo tako da očekujem veoma dobru i zanimljivu utakmicu“, rekao je Simonović.

On je dodao da ova utakmica dolazi u veoma nezgodnom momentu.

"Ova utakmica nam dolazi u prilično nezgodnom trenutku jer smo u sredu imali veoma težak duel sa Lijetuvos Ritasom, potom i poprilično naporan povratak u Beograd, jer noć nakon meča praktično nismo spavali. Činjenica da se Zadar bori za opstanak je u svakom slučaju motiv više za nih pa će se maksimalno potruditi da iskoriste prednost domaćeg terena."

Kapiten „crveno-belih“ istakao je odakle Zvezdi u Zadru preti najveća opasnost.

"Bez svake sumnje od Marka Šutala. On je lider Zadrana i ove sezone pruža izvanredne partije. Primetno je da iz godine u godinu Šutalo podiže kvalitet svoje igre i to dokazuje iz meča u meč. Zato će naš glavni zadatak biti da njega zaustavimo i što je moguće više neutrališemo njegov učinak. Naša odbrana mora da bude na visini zadatka, jer nam samo agresivna igra u odbrani može omogućiti da dođemo u priliku da pobedimo. Ove sezone smo pokazali da imamo kvalitet, da kao tim posedujemo karakter i sve te vrline moramo još jednom da iskažemo u Zadru. Siguran sam da će svi igrači pokazati veliku borbenost i da ćemo učiniti sve da upišemo još jednu pobedu“, zaključio je Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu