Nova vest
Košarka

Petak, 04.10.2013.

16:02

Milojević: Svako može da se pobedi

Trener Mega Vizure Dejan Milojević rekao je da je Cedevita favorit u meču prvog kola Jadranske lige, ali da će njegova ekipa učiniti sve da bi došla do pobede.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Meč između Mega Vizure i Cedevite igra se u nedelju od 19 časova u Smederevu, a to će ujedno biti i prvi meč Mega Vizure u regionalnom tamičenju.

"Cedevita je verovatno najbolja hrvatska ekipa uz Cibonu. Sad su igrali Kup Dražena Petrovića gde su pobedili prilično ubedljivo."

"Sigurno da su favoriti, ali ja učim svoje igrače da svako može da se dobije i da protiv svakog treba ići na pobedu, tako da ćemo pokušati da pobedimo i u nedelju", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Smederevu.

"Novo iskustvo za nas, nova liga. Igrali smo prošle godine veoma dobro i izborili plasman u Jadransku ligu. Ovo je nagrada za mladi tim da još više napreduje. To je i osnovni cilj ove ekipe. Biću zadovoljan ako na kraju godine ovi igrači budu makar malo bolji. Ako budu bolji i rezultati će doći uz to. Teško da mogu da napreduju, a da rezultati budu loši", kazao je Milojević.

Kapiten Mega Vizure Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa želi da dokaže da može da igra u Jadranskoj ligi.

"U nedelju ćemo ići na pobedu i dati sve od sebe da dođemo do toga. Oni jesu favoriti, znamo kakva je to ekipa, veoma iskusna, ali se nećemo predati", kazao je Dangubić.

Kompletnu najavu ABA lige pročitajte u našoj rubrici Teme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu