Nova vest
Košarka

Utorak, 09.07.2013.

22:18

Nedović zvanično u Golden Stejtu

Srpski košarkaš Nemanja Nedović naredne sezone igraće u NBA ligi za Golden Stejt Voriorse.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Nedović je u utorak veče potpisao ugovor, a već u subotu bi trebalo da nastupi za "ratnike" na Letnjoj ligi. Nosiće dres sa brojem 8.

Nakon toga će se vratiti u Srbiju i priključiti reprezentaciji koja se sprema za Evropsko prvenstvo. Voriorsi su doveli i centra veterana Džermejna O'Nila, prethodno je stigao Andre Igudala, pa će predstavljati jedan od najinteresantnijih timova u predstojećoj NBA sezoni.

"Zvanično Ratnik", kratko je napisao Nedović, koji je prošlu sezonu proveo u Lijetuvos Ritasu. I prošlog leta Ritas je u NBA ligu ‘dao’ jednog košarkaša, bio je to Jonas Valančunas.

“Lepo je što smo drugu godinu u nizu poslali jednog igrača u NBA. Ipak, u Nemanji gubimo sjajnog košarkaša”, izjavio je direktor Ritasa Martinas Purlis.

Intervju koji je Nedović pre nekoliko dana dao za B92 pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d