Nova vest
Košarka

Nedelja, 02.06.2013.

11:24

Rakoč: Igraću, makar sa injekcijama

Crvena zvezda i Mega Vizura vodiće u nedelju veče odlučujuću bitku za plasman u finale Superlige, a "crveno-beli" će biti jači za kapitena Igora Rakočevića.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Rakočević je zbog povrede mišića propustio prva dva meča, ali je istakao da će da igra u "majstorici" makar uz pomoć injekcija.

"Osećam se mnogo bolje. Terapija ide svojim tokom, ali potrebno je da prođe određeni rok da se mišić oporavi. Međutim, igra se majstorica, nema popravnog i makar morao da igram pod injekcijama, biću u timu", rekao je Rakočević.

"Nadam se da ću uspeti da izdržim i da odradim dobar posao za ekipu, iako sam već deset dana van trenažnog procesa", dodao je kapiten Crvene zvezde.

Zvezda je bez Rakočevića u prvom meču posle velike borbe sjajnom igrom u poslednjem periodu stigal do ubedljivih 78:61, dok je u drugom duelu u Kruševcu poražena u penal završnici.

"Prvi meč smo odlično odradili, pogotovo u odbrani. Na revanšu je to bilo slabije i pojedini igrači Mege su se razigrali. To ćemo sada ispraviti i siguran sam da ćemo doći do pobede. Moramo samo da budemo malo odlučniji", analizirao je prva dva meča kapiten "crveno-belih".

Rakočević ističe da je finale jedina opcija.

"Moja situacija je specifična zbog duže pauze, ne znam da li ću moći i da trčim. Ali, nema tu preterane filozofije. Moramo da pokažemo karakter, ovaj meč ne smemo da izgubimo, odnosno moramo u finale", naglasio je Rakočević.

Crvena zvezda Telekom dočekaće Mega Vizuru u nedelju od 21:00 u hali "Pionir", u trećem, odlučujućem meču polufinala plej-ofa Superlige. Pobednika u finalu čeka šampion Partizan mt:s.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve