Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.04.2013.

19:45

Bertans na leto u kampu Spursa

Krilni košarkaš Partizana Davis Bertans na leto će biti u trening kampu San Antonio Spursa.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Mladi Letonac put Teksasa otputovaće po završetku tekuće sezone i u SAD će ostati sve do početka priprema nacionalnog tima.

To će biti veliki izazov i prilika za dokazivanje 20-godišnjem Bertansu, koji je istakao da bi voleo i dogodine da igra u Partizanu.

"Idem u letnji kamp San Antonija da treniram i da napredujem kao košarkaš. Odlazim u SAD kada se završi sezona i ostaću tamo nekoliko sedmice, do početka priprema reprezentacije. Bio sam i prošle godine tamo, to je normalno za igrače koji su draftovani, da vide kako napredujemo. To je potpuno drukčija škola košarke u kojoj mogu mnogo da naučim“, rekao je Bertans.

Na pitanje da li će i naredne sezone igrati u Partizanu, Letonac je odgovorio: "To zaista ne mogu sada da znam, ali voleo bih da se vratim jer mi ovde sve sviđa".

Bertans je u finalu ABA lige Zvezdi ubacio 15 poena i bio je jedan od najzaslužnijih što je Partizan osvojio trofej, Ove sezone Letonac je u Jadranskoj ligi prosečno imao 9,8 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu