Nova vest
Košarka 3

13.5.2024.

21:10

Belošević i Nikolić sude na fajnal-foru Evrolige

Arbitri iz Srbije Ilija Belošević i Uroš Nikolić sudiće na završnom turniru košarkaške Evrolige, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Izvor: Tanjug

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

U saopštenju Evrolige se navodi da je direktor za suđenje Danijel Ijerezuelo odredio osam sudija za predstojeći F4 Evrolige.

Pored Beloševića i Nikolića na F4 će suditi i Damir Javor (Slovenija), Emin Mogulkoč (Turska), Karlos Peruđa (Španija), Sreten Radović (Hrvatska), Mehdi Difala (Francuska) i Fernando Roča (Portugalija).

Evroliga podseća da će Ilija Belošević deseti put suditi na završnom turniru najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

"Baš kao i igrači i timovi na F4, potrebna je izuzetno da bi se steklo mesto među sudijskim ekipama, tako da sam ponosan što imamo ove godine osam elitnih profesionalaca koji dolaze u Berlin. Njihovo zajedničko iskustvo i umeće pomoći će da se osigura vrhunski fer-plej na ovogodišnjem F4", rekao je Ijerezuelo.

Fajnal for Evrolige je na programu od 24. do 26. maja u Berlinu.

U polufinalu završnog turnira Evrolige sastaće se Real - Olimpijakos i Panatinaikos - Fenerbahče.

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

5 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

7 h

Novo Sport Video Menu