Nova vest
Košarka

Sreda, 13.03.2013.

21:31

Igokea: Organizovaćemo ’fajnal for’

Predsednik Igokee Boris Spasojević razrešio je konfuziju oko mesta odigravanja ’fajnal fora’ ABA lige, potvrdom da će ga taj klub organizovati u Laktašima.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Bićemo domaćini ’fajnal fora’, to je zvanična i definitivna odluka. Za nas je velika čast prilika da ugostimo velike klubove kao što su Crvena zvezda i Partizan, istovremeno i da kao mali grad stanemo uz rame prethodnim organizatorima Ljubljanom, Beogradom i Zagrebom“, rekao je Spasojević za „Večernje novosti“.

Ranije tokom dana pojavio se niz različitih informacija, a sam Spasojević je prvobitno rekao da Igokea neće da plaća organizaciju završnog turnira regionalnog takmičenja.

U tom trenutku još nismo imali zvaničnu ponudu. Dobili smo je oko 15 časova, razmotrili sve opcije i prihvatili“, naglasio je Spasojević.

Prethodno je direktor ABA lige Josip Bilić objavio da će ’fajnal for’ biti odigran u Laktašima, što je kasnije potvrdio i generalni menadžer Jadranske lige Roman Lisac, koji je ovih dana isticao da mu je želja da završni turnir bude u Beogradu.

U međuvremenu su se oglasili iz Crvene zvezde Telekom, a sportski direktor ’crveno-belih’ Davor Ristović istakao je da je konfuzija oko organizacije ’fajnal fora’ novi skandal čelnika lige. S druge strane, sportski direktor Partizana Dragan Todorić nije želeo ništa da komentariše, već samo poručio da će to učiniti kada stigne zvanično obaveštenje.

Finalni turnir ABA lige na programu je od 25. do 27. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve