Nova vest
Košarka

Utorak, 27.11.2012.

09:34

EK: Dinamo – Zvezda (20:45, TVB92)

Košarkaši Crvene zvezde Diva igraju u sredu veče protiv Dinamo Sasarija u četvrtom kolu Evrokupa, uz direktan prenos na televiziji B92 (20:45).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Crveno-beli" su pre sedam dana dobili šuterski obračun u "Pioniru" sa 116:104, ali na Sardiniji očekuju mnogo teži posao.

Zvezda je u prethodna tri meča ostvarila pobede, pa bi se tim Vlade Vukoičića trijumfom u Italiji plasirao u narednu fazu Evrokupa.

"Ljudi možda ne znaju koliko je to težak teren. Sasari je ekipa koja igra totalno drugačije od, recimo, Cibone. Imaju tu igru trči i pucaj, potpuno su atipični i kada im krene, mogu da budu veoma opasni što se najbolje videlo na meču u Beogradu. Ako budu šuterski raspoloženi, moramo na tu njihovu agresivnu igru u napadu odgovoriti agresivno jer ako krenemo da igramo šah, pozicionu igru, možemo izgubiti i 20 razlike“, rekao je kapiten Zvezde Igor Rakočević.

’Crveno-beli’ su u pobedničkom ritmu, a prošle srede su savladali Dinamo rezultatom 116:104.

"Teoretski, ako stignemo do 4-0, idemo dalje jer sve ekipe imaju po jednu pobedu i dva poraza“, rekao je trener Crvene zvezde Diva Vlada Vukoičić.

’Crveno-beli’ su u utorak preko Rima stigli na Sardiniju u Sasari. Utakmica je na programu u sredu od 20.45 časova uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu