Nova vest
Košarka

Sreda, 11.04.2012.

13:42

ASL: Zvezda čeka Radnički FMP

Košarkaši Crvene zvezde Diva u četvrtak od 19 časova dočekuju Radnički FMP u okviru šestog kola Agroživ Superlige Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U redovima ’crveno-belih’ ističu da žele da ponove dobru igru i veliku borbenost koju su prikazali u duelu sa Partizanom, što garantuje pobedu.

Duel sa ’panterima’ u Zvezdi dočekuju u dobrom raspoloženju, a trener Svetislav Pešić očekuje lepu utakmicu.

Nama je drago da su momci iz Radničkog FMP, koji su naporno radili tokom cele godine, izborili plasman u Superligu. Pobedili su nekoliko utakmica u nizu u finišu Košarkaške lige Srbije i moram da priznam da smo tada navijali za njih. Ali, više to nije slučaj, za njih više ne navijamo već u Super ligi mislimo samo na nas i našu igru“, rekao je Pešić.

Pešić je istakao da njegovi izabranici neće imati baš lak posao protiv tima iz Železnika.

Radnički FMP je kroz pobede u prvom delu šampionata i dobrim startom u Superligi stekao sigurnost. Igrači su dobili deo tog pozitivnog bezobrazluka, pa sada oni očigledno veruju u svoj kvalitet i seriju dobrih igara. Nama će zbog svega toga biti otežan posao. Međutim, kao što oni imaju svoje i mi imamo naše ciljeve. Zato ćemo se dobro pripremiti da bismo tu utakmicu pobedili“, naglasio je Pešić.

Iskusni plejmejker Bojan Popović poziva na dodatni oprez.

U Superligi smo pokazali da protiv slabijih protivnika iz srpske lige igramo lošije. Evo prilike da u ovoj utakmici ne bude tako, da pokažemo da uvek možemo da igramo mamksimalno borbeno kao što je to bio slučaj protiv Partizana u prošlom kolu. Ne sme da nam se dogodi da u meč uđemo opuštenije i sa manje koncentracije. Od svih ekipa koje su u Superligi sa ’panterima’ se najbolje poznajemo, sa nekima smo igrali ili trenirali zajedno, igrači se međusobno druže tako da iznenađenja neće biti. Činjenica je da oni igraju rasterećno, da su pravo osveženje i pozitivno iznenađenje u Super ligi i sigurno nas čeka težak meč. Ali, ako budemo igrali onako kako znamo i umemo trijumf ne bi trebalo da izostane“, naglasio je Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu