Nova vest
Košarka

Nedelja, 25.03.2012.

13:13

Ivkoviću vikali "srpski ubico"!

Selektor Srbije i trener Olimpijakosa Dušan Ivković bio je žrtva vređanja navijača Montepaskija koji su mu tokom meča u Sijeni vikali "srpski ubico"!

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Deo navijača me je vređao i vikao da sam srpski ubica. Isti ljudi to rade drugu godinu za redom. Bacali su novčiće ka našoj klupi, a nije bilo ni zaštitnog stakla. Verujem da je to organizovano. Zbog čega sam to zaslužio, recite mi šta radim loše, da li je moje ponašanje bilo neprimereno?", upitao se Dušan Ivković.

"Meni je Italija u srcu, imam mnogo prijatelja ovde. U Španiji mi traže autogram, dočekao sam i da me u Turskoj pozdravljaju aplauzom, a protiv Sijene sam morao da tražm peškir da bih se brisao", dodao je razočarani Ivković.

Olimpijakos je u sredu savladao Montepaski u Sijeni, dok je domaći tim bio bolji u drugom meču četvrtfinala Evrolige. Sledeća dva meča plejof serije igraju se u Pireju sledeće sedmice, takođe u sredu i petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve