Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.02.2012.

08:51

Evansu titula za sjajna zakucavanja

Igrač Jute Džez Džeremi Evans ovogodišnji je osvajač titule za najbolje zakucavanje na takmičenju održanom u okviru ’Ol star’ vikenda u Orlandu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Evans je titulu koju su mu dodelili navijači zahvaljujući odličnoj kreativnosti, ali je na kraju slavio manje ubedljivo nego što se očekivalo.

Na takmičenje u Orlandu Evans je došao kao zamena za povređenog igrača Njujorka Imana Šumpetra, a od ukupno tri miliona pristiglih glasova on je dobio 29 odsto.

Za samo jedan odsto Evans je nadmašio Čejsa Badingžera iz Hjustona, dok su se za trofej borili i igrač Indijane Pol Džordž i Derik Vilijams iz Minesote, ali je na kraju on doneo Juti prvu titulu u tom takmičenju.

Evans je do titule došao sjajnim zakucavanjima, od kojih se istaklo ono kada je preskočio svog asistenta, koji je sedeo, i zakucao dve lopte. Takođe, zakucao je sa kamerom na glavi, ali i u dresu Karla Melouna, preko komičara Kevina Harta, koji je bio obučen kao poštar, što je bila simbolika za legendu NBA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu