Nova vest
Košarka

Četvrtak, 22.12.2011.

18:06

Brajant upitan za meč sa Bulsima

Prva zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant povredio je pre nekoliko dana zglob desne ruke zbog čega je pod znakom pitanja je i njegov nastup na premijeri.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Brajant je propustio poslednji predsezonski meč koji su Lejkersi izgubili od Klipersa, pa nije sigurno da li će biti spreman za duel sa Čikago Bulsima u nedelju.

"Crna mamba" je povredu doživela u prvom porazu Lejkersa od Klipersa u predsezoni (114:95) kada je njegov pokušaj šuta izblokirao centar Klipersa DeAndre Džordan i srušio ga na parket.

"Znao sam da je pao na ruku, ali nisam mislio da ga toliko boli. Nije hteo da se žaliti. Juče je došao na trening i rekao: "Zglob mi je malo natekao, ali sam spreman". Kada smo igrali 5 na 5 pogađao je preko čuvara levom rukom. Igrao je sam protiv sebe", izjavio je Majk Braun koji je tokom leta nasledio legendarnog Fila Džeksona.

Ovakve povrede mogu da potraju nekoliko dana do nekoliko nedelja dok se potpuno zaleče. Ali, u zavisnosti od snage bola i bandaže, sportista može da se takmiči, smatra Kit Feder, specijalista sportske medicine iz Njujorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu