Nova vest
Košarka

Utorak, 18.10.2011.

22:26

"Kobi ili Lebron? Šalite se..."

Legenda Los Anđeles Lejkers Medžik Džonson rekao je da Lebron Džejms ne može da se poredi ni sa Kobijem Brajantom, a kamoli sa Majklom Džordanom.

Izvor: B92, ESPN

Autor:B92, ESPN

Default images

Na pitanje na koje je dostignuće u životu najponosniji, Džonson je rekao: To je lako – što sam nalazio posao za ljude u manjinskim zajednicama. Uvek će biti velikih košarkaša. Uvek će biti momaka koji osvajaju NBA titule, osim Lebrona...“, našalio se Medžik i zauzvrat je od publike dobio aplauze, smeh, ali i zvižduke.

„Ne ljutite se“, rekao je Džonson, koji je naglasio da se šali, ali nastavio je da ’proziva’ Lebrona:

„Svi me pitaju: ’Ko je bolji, Kobi ili Lebron?’ Da li se šalite? Mora da se šalite. Kobi ima pet prstenova, Lebron nula. Ali volim tog mladića, znam da će poboljšati igru u četvrtoj četvrtini ove godine. Mislim da je Lebron pretnja za tripl.dabl u svakom meču i da će postati još bolji“.

Poređenja sa Majklom Džordanom Džonson smatra neumesnim.

„Ma dajte, Džordan je osvojio šest titula. Znate li da je u proseku imao više od 30 poena u svakoj plej-of seriji. Ne dirajte to“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu