Nova vest
Košarka

Četvrtak, 15.09.2011.

22:28

Golubović ne dolazi u Zvezdu

Bivši košarkaš Vojvodine i Olimpije Vladimir Golubović sigurno neće obući dres Crvene zvezde u narednoj sezoni pošto je prešao u redove Bešiktaša.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Golubović je sa istanbulskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor i tako se pridružio Zoranu Ercegu, koji je nedavno stigao u Bešiktaš.

Odjednom se otvorila solucija sa Bešiktašem koji nije hteo da potpiše Omera Ašika do kraja NBA lokauta, već se opredelio za Golubovića na kome je insistirao trener Ergin Ataman“, rekao je Dragan Delić, potpredsednik agencije „Fast brejk“.

Golubović je neko vreme tokom leta trenirao sa crveno-belima, a treninzima se pre nekoliko dana priključio Petar Popović, dok su se na njih vratili i Igor Rakočević i Ognjen Aškrabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu