Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.07.2011.

16:39

Bešiktaš pregovara sa Brajantom

Turski Bešiktaš počeo je razgovore sa menadžerima Kobija Brajanta o mogućnosti da NBA zvezda pojača taj istanbulski tim u sledećoj sezoni.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Turski tim ove nedelje je već potpisao ugovor sa košarkašem Nju Džersi Netsa, "All Star" plejmejkerom Deronom Vilijamsom.

"Tačno je da su nas kontaktirali Brajantovi predstavnici", rekao je trener Bešiktaša Ergin Ataman. Ataman je rekao da je potrebno da klub pronađe još sponzora kako bi mogao da ponudi Brajantu finansijski zadovoljavajući ugovor.

Trener Bešiktaša istakao je da su menadžeri još nekih NBA košarkaša kontaktirali klub prethodnih dana.

Evropski klubovi iskoristili su činjenicu da je u NBA ligi proglašen ’lok-aut’, odnosno da nova sezona neće ni početi jer predstavnici sindikata igrača, klubova i lige nisu postigli dogovor oko visina plata košarkaša.

Tako je gradski rival Bešiktaša, Anadolu Efes angažovao Sašu Vujačića koji je prošle sezone igrao za Netse, a mogućnost odlaska u Evropu ili Kinu najavio je i najbolji igrač Orlando Medžika Dvajt Hauard.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu