Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 30.05.2011.

11:02

Ivković besan na sudije

Košarkaši Panatinaikosa nalaze se na korak od osvajanja titule šampiona Grčke pošto ima dve pobede na Olimpijakosom u seriji koaj se igra na tri.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trener Pirejaca Dušan Ivković bio je besan na sudije, posle poraza u drugom meču u "OAKA areni".

“Uvek čestitam protivniku na pobedi, ali... Pa poluvreme je završeno sa odnosom slobodnih bacanja 20-4”, rekao je Ivković.

“Moji igrači su bili uznemireni,a sudija Psarianos kao da je imao gips kada je trebalo da svira lične greške domaćim igračima. Ovakvo suđenje nije dostojno kvaliteta timova Panatinaikosa i Olimpijakosa. Ovo je sramota”, izjavio je ljuti Ivković.

Iskusni stručnjak svestan je napetosti uoči mečeva u Pireju, pa ne želi incidente u nastavku serije.

“Rekao sam arbitrima da je sramota kako sude i prihvatio sam tehničku grešku. Ali, da li treba da promenim naočare? Moji igrači su puno pričali sa sudijama i izgubili koncentraciju. I u prvom meču bili su nervozni i ja kao trener prihvatam odgovornost. Ne pripremam teren za nevolje, niti čekam pomoć sudija”, zaključio je selektor Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Srpska košarka

FMP bolji od Borca

Košarkaši FMP-a poveli su sa 1:0 protiv Borca u razigravanju za plasman u polufinale Superlige Srbije, pošto su u gostima u Čačku slavili sa 90:87.

Beta

20:56

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu