Nova vest
Košarka

Utorak, 25.01.2011.

14:11

EL: Partizan - Efes Pilsen (20.45h)

Trener košarkaša Partizana mt:s Vladimir Jovanović rekao je da ekipa u dobroj atmosferi dočekuje turski Efes Pilsen u utakmici drugog kola Top 16 faze Evrolige.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Jovanović je rekao i da njegov tim želi da popravi utisak iz prve utakmice u Madridu.

"Efes je jako dobro ekipa, drugačija u odnosu na prošlu sezonu kada nisu ni ušli do Top 16 faze. Doveli su Velimira Perasovića za trenera, imaju po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji.

Igraju agresivno i čeka nas težak posao. Hoću da popravimo utisak iz utakmice protiv Reala. Zzelimo da odigramo dobro pred domaćom publikom", rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u Beogradu.



Partizan je u prvom kolu Top 16 faze ubedljivo izgubio od Reala, dok je Efes Pilsen savladao italijanski Montepaski.

"Atmosfera u ekipi je veoma dobra, kao i uvek. Protiv Reala smo samo 15 minuta igrali dobri, za razliku od prošlog vikenda kada smo jakomodbranom dobili Olimpiju u Jadranskoj ligi ", kazao je Jovanović.



Trener 'crno-belih' dodao je da ne sprema posebnu taktiku za najboljeg strelca Efes Pilsena Igora Rakočevića.

"Spremio sam Milosavljevića za njega. Šalim se. Efes je takva ekipa u kojoj kad zaustavite jednog igrača, uvek može da se razigra neko drugi. Nije samo Igor opasan", naveo je Jovanović. 



Krilni košarkaš Partizana Jan Veseli rekao je da će 'crno-beli' učiniti sve da dodju do pobede i da ostanu u trci za plasman u četvrtfinale.

"Očekuje nas vrlo teška utakmica, nadam se da ćemo na terenu ostaviti što bolj utisak. Svakako ćemo u meč ući veoma borbeno i motivisano", zaključio je Veseli. 



Utakmica drugog kola G grupe Evrolige Partizan mt:s - Efes Pilsen igra se u sredu od 20.45 u Beogradskoj areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu